ciezko znjasc cos co jest z gustem zrobione a nie oklejony szpojlerami i siatka
 z góry dzieki

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

tuninfever.fr tez znam ale tam jest 95 % skód w max tuningu
 tuninfever.fr tez znam ale tam jest 95 % skód w max tuningu  insteresuje mnie prosta ładna skoda z dobrą felgą i glebą
 insteresuje mnie prosta ładna skoda z dobrą felgą i glebą  takich ciękzo znjasc w sieci i dlatego stąd moj post
 takich ciękzo znjasc w sieci i dlatego stąd moj post 
 ehh nawet z poczciwej skody mozna zrobić widze nieżły projekt
 ehh nawet z poczciwej skody mozna zrobić widze nieżły projekt  ehh szkoda ze mam 1 a nie 2
 ehh szkoda ze mam 1 a nie 2  hehe ale wizja juz jakasa tam się tworzy pomału - jakby ktoś miał jeszcze coś winnego w w/w stylu to bede wdzieczny
 hehe ale wizja juz jakasa tam się tworzy pomału - jakby ktoś miał jeszcze coś winnego w w/w stylu to bede wdzieczny 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości