Malina ten twoj Varianają ale ten jest naprawde konkret Te czerwone paski z boku są extra i dodają autu uroku z zegarami z Mk4 konkretna robota :D Wogole całe autko jest extra
Jednego sie tylko przyczepie Vento front nie pasuje mi do Varianta !!:///// ale to Tóje autko i ma sie tobie podobać jak narazie to dla mnie bomba
No i wszystko na 1 stronie ładnie opisane (tak jak u mnie (zapraszam )) to lubie
a mi sie nie podoba.... brak gleby i te kola to nie jest nic fajnego... na dodatek jeszcze ten hak... widze ze juz troche pracy i kasy w niego wlozyles ale jakos tego nie widac... zaczalbym od gleby, pamietaj ze nie tylko Ty z tego powodu masz problem z wjechaniem do garazu, a jezeli to jest taki problem to mozesz zdejmowac hokej albo sprobowac wjechac tylem, to pomaga... na twoim miejscu skupilbym sie na na obnizeniu, kolach i wyczyszczeniu tylnej klapy razem ze zdjeciam haka. takie jest moje skromne zdanie. na vento froncie mysle ze byloby super, tylko musisz go na dol dac i zalozyc jakies inne kola, bo te w ogole nie wygladaja...
bz gleby na seryjnym zawisie muszę ściągać hokej bo mam od zderzaka do podłogi 1,5cm.... wiec nie ma bata tyłem to chacze hakiem. Hak mam ori poza tym sie przydaje wiec go nie zdejmę narazie prace stoją bo zbieram na prawko
z nowości to kilka nowych diwajsów jest front w golfinie sie zmieni i to znacznie nowy grill:
Znaczek GTI będzie zastąpiony znaczkiem TDI z passata b4 który już do mnie leci oraz lecą do mnie lampki h1 + h1 i będe robił smookedy wiec sadze ze w przyszłym tygodniu będzie sesja na nowym froncie
Gobo90, kurde, wyjdzie ze moj VARIANT bedzie sie roznił od twojego tylko kilkoma szczegółami ;P
u mnie pewnie też zagoszczą smockedy, ale paskow nie bede robił i hokeja raczej też nie zmianiam
oto fotka:
ten grill naprawde ładnie wyglada
Ostatnio zmieniony sob wrz 22, 2007 14:04 przez bialko1991, łącznie zmieniany 1 raz.