Witam.
Założyłem uniwersalny centralny elektryczny i lipa ,nie dzała. Popodpinałem wszystko kolorami oczywiście plus i masę i nie zamyka. Otworzyć otworzy ale nie zamknie. Gdzie tkwi problem? Myślałem że coś blokuje ale wyjałem siłowniki z drzwi i na "sucho" też nic,otwiera ale nie zamyka.
Poradzcie coś z góry dzięki.
Problem z centralnym zamkiem VW Golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to jest ten centralny http://allegro.pl/show_item.php?item=53147980
i właśnie zostały mi dwa przewody biały i brązowy ale one są chyba od sterowania z pilota.
i właśnie zostały mi dwa przewody biały i brązowy ale one są chyba od sterowania z pilota.
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tiko
A spróbuj po podłączeniu je zewrzeć na zmianę do masy ten biały i brązowy musi zamykać i otwierać
I przy tym podłączeniu -sterowaniu z przewodów biało-brązowego -wystarczy jak podepniesz do siłowników kable zielony i niebieski w ten sposób sprawdzisz sobie czy coś ci tam nie zwiera na tych 3 pozostałych
A spróbuj po podłączeniu je zewrzeć na zmianę do masy ten biały i brązowy musi zamykać i otwierać
I przy tym podłączeniu -sterowaniu z przewodów biało-brązowego -wystarczy jak podepniesz do siłowników kable zielony i niebieski w ten sposób sprawdzisz sobie czy coś ci tam nie zwiera na tych 3 pozostałych