mk3 - problem z odpalaneiem (na słońcu..???)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk3 - problem z odpalaneiem (na słońcu..???)
Mam taki problemik - dziś zaparkowałem autko i przyszedłem za godzinę, chce odpalić a tu nic - rozrusznik milczy. Co ciekawe - obok był zaparkowany też golfik i po chwili przyszedł właściciel, wsiada i... to samo co u mnie. On mowi , że juz tak mu się działo jak auto stało na słońcu... Czy mieliście takie objawy przy upale???
No dobra - to sam sobie odpisze bo już wszystko wiem. Otóż nic to nie miało wspólnego ze słońcem tylko z dawnym włamaniem do samochodu (rozwalili wtedy stacyjke) i ponownie jest do wymiany stacyjka, bo nie styka przy zapalaniu. A co do gościa który stał obok mnie i nie mógł odpalić to on ....... miał wykończony akumulator.
Re: mk3 - problem z odpalaneiem (na słońcu..???)
Nie, nic nie gasło i bendix milczał, a po poruszaniu stacyjką odpalał i tylko to pomagałobriano pisze:Kontrolki ci gasły jak nie chciał odpalić??
Acha czyli po prostu głucho przekręcasz i cisza?Adamtd pisze:Nie, nic nie gasło i bendix milczał, a po poruszaniu stacyjką odpalał i tylko to pomagałobriano pisze:Kontrolki ci gasły jak nie chciał odpalić??
No właśnieAcha czyli po prostu głucho przekręcasz i cisza?