no to mi strzeliła linka prędkościomierza
linka prędkościomierza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
maniack
linka prędkościomierza
witam!
szukałem już samemu, ale jej nie mogę znaleźć
haynes też jakiś niepomocny, albo ja źle szukam ? w necie znajduję informację, że "wymiana jest bajecznie prosta" - ale co to mi daje, skoro kurde nie wiem gdzie ta linka się znajduje? niech no ktoś napisze, gdzie jej chociaż szukać... przecież z wymianą linki (nowa za 20-30zł) nie będę do machera jechał, to jakieś chore by było
forum, pomóż!
może tylko jakoś zeskoczyła? próbuję bić rekord spalania, a tutaj takie coś...
i skąd mam wiedzieć ile będę miał przejechane? a już trochę "podskakiwała" - więc zdychała...
-
bm86
- Ma gadane

- Kontakt:
Linka jest mocowana z jednej strony do licznika więc aby ją wyją trzeba go zdemontować, a z drugiej strony jest przykręcona do skrzyni jedną śrubą. Mozliwe że przyczyną takiego stanu nie jest linka tylko plastikowa zębatka która jest na jej końcu i znajduje sie w skrzyni. zdarza sie że jej zęby sie wycierają i wskazówka na liczniku podskakuje, ale lepiej wymienić oba elementy linke i zębatke. Niedawno miłałem u siebie taki przypadek, wymieniłem linke i lembatke i jest ok