Witam otóż ostatnimi czasy nabyłem GOLFA 4 TDi z rocznika 97, i dzisiaj sie patrze a tu nie ma głośników w zadnych z 4 drzwi noi teraz pytanie. Czy w tych rocznikach wogole nie było głośnikow w standardzie ( mam wersje bez elektrycznych szyb i lusterek za to z klima ) czy tez moj kochany poprzednik niemiec przed sprzedaża je wyciągnał...
Mam tez pytanie, czy mozna dokupic głosniki do drzwi przednich i jaki byłby ich koszt... bo sie nie orientuję.
raczej były w standardzie czyli Helmut sobie wykręcił. oryginalne głośniki do mk4 to koszt ok 100 zł. zależy za ile kto chce sprzedać a cykacze masz czy też brak??
[ Dodano: 11 Gru 2007 21:44 ]
100 zł za dwa oczywiście
Niech tych germanosów diabli!! a cykacze powiem Ci szczerze ze nie patrzyłem czy są ale mysle ze jak ten burak sie juz tak połakomił na głosniki to wykrecił wszystkie!!
A ze tak powiem gdzie mogłbym znalesc oryginały najlepiej ??? Allegro i te sprawy?
Ja myślę że albo w ogóle nie było bo takiego siana by nie zabierał, albo miał jakieś naprawdę dobre i szkoda było mu się z nimi rozstawać.
Nic straconego. Masz teraz okazję wstawić naprawdę porządne głośniczki. Pod samo radio dobre będą Helix