co może klekotać głosniej niż normalnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- celtic
- forumowy casanova
- Kontakt:
co może klekotać głosniej niż normalnie
mam pytanie co może się tłuc w TDI AHU ale od początku po awarii pompy wody tata jechał aż komputer nie odłączył silnika olej się spalił wymieniłem pompe wody pompe olju wymieniłem olej i filtr oleju i niby silnik chodzi troche szłabszy niż przed tym ale chodzi tylko że chodzi dużo głośniej macie jakieś pomysły od czego może to być??
[img]http://images36.fotosik.pl/61/7e31cd0c0c82223f.png[/img]
- gOOzOl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jesli zrobisz sobie wszystko sam tylko pozadroscic. jak silnik przegrzejesz zawsze jest zle. moze peknac glowica, uszczelka wyleciec w kosmos, rozleciec sie tloki. po pierwsze to zmierz czy te auto ma wogole kompresje. jesli nie chcesz zeby zrobil to koles z warsztatu nic mi do tego przeciez 

Ostatnio zmieniony wt wrz 09, 2008 20:21 przez gOOzOl, łącznie zmieniany 1 raz.
- gOOzOl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak nie zabaczysz tego na manomatrze to tak samo mozesz spojrzec w gwiazdy i stwierdzic ze jest ok. ja nie mowie o pekaniu jak po walnieciu mlotem
jak chcesz tym tak jezdzic to ja bym zabieral ze soba zapas oleju. cos na pewno padlo i poki to jezdzi warto by chociaz sie dowiedziec co. pomiar kompresji na prawde nie jest drogi, moze sie skonczyc nawet na butelce vodki. a przynajmniej o jakas wiedze bedziesz do przodu. powodzonka