SKRADZIONO w LESZNIE VW PASSAT 2,8 V6 !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- neo25-pk
- Mały gagatek
- Kontakt:
SKRADZIONO w LESZNIE VW PASSAT 2,8 V6 !!!
Wiem że to temat nie tu ale prosze o pomoc. Kto kolwiek widział niech da mi znac ewentualnie zadzwoni pod podany numer. Oto szczegóły: http://www.gutkowski.com.pl/passat/passat.htm
Kolega wiózł mnie nim na moim weselu. Dziekuję za wszelką pomoc !
Kolega wiózł mnie nim na moim weselu. Dziekuję za wszelką pomoc !
Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!
nie dolujcie goscia. on nie napisal tego postu dla checy tylko zeby ktos udzieli mu info jak cosik wie i wydaja mi sie glupie i bezsensowne odp. typu byl na gieldzie tam lub tam, bo moze wiesz cos o tym?? jak tak to zadz. do niego i mu to pow. jak Tobie ktos furaka podpierdoli to nie bedziesz zadowolony i taki komentarz moze Cie *#cenzura#*.
trzeba zrobic i tak go zabezpieczyc swoimi metodami zeby go nie za_je_ba_li! ale takie drozsze samochody przewaznie sa juz jakis czas obserwowane i poszukiwane ma przeszczep lub na czesci (konkretne zamowienie odbiorcy)! i pewnei zaginal w nocy, moze nawet o 2-3 godzinie, co? he... czyli wtedy najmniej ludzi moze cokolwiek widziec, takie jest moje zdanie...
przykro mi i tyle! ale trudno sie mowi.
przykro mi i tyle! ale trudno sie mowi.
-
- Forum Master
i o tym wlasnie mowie! seryjne immobilisery i inne takie sa do dupy!. najlepiej ukryc gdzies wylacznik rozlaczajacy pompe paliwa (benzyna) lub jakis elektrozawor odcinajacy doplyw ON.Tomasz Żaguń pisze:Soory ale zapewne już po nim.Taki ładny i na seryjnym zabezpieczeniu błąd
a teraz mam takie pytanie. czy mozna zrobic tak, ze mimo iz mam zatankowane do pelna to jak przelacze jakis przelacznik to wskaznik od paliwa spadnie mi na zero?