SKRADZIONO w LESZNIE VW PASSAT 2,8 V6 !!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
neo25-pk
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

SKRADZIONO w LESZNIE VW PASSAT 2,8 V6 !!!

Post autor: neo25-pk » ndz lis 20, 2005 15:25

Wiem że to temat nie tu ale prosze o pomoc. Kto kolwiek widział niech da mi znac ewentualnie zadzwoni pod podany numer. Oto szczegóły: http://www.gutkowski.com.pl/passat/passat.htm
Kolega wiózł mnie nim na moim weselu. Dziekuję za wszelką pomoc !

Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!

djset

Post autor: djset » ndz lis 20, 2005 21:22

jak to bylo wczoraj to pewnie byl dzis rano na gieldzie w poznaniu lub slomczynie... niestety :(

bogus_z
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: bogus_z » ndz lis 20, 2005 21:27

nie dolujcie goscia. on nie napisal tego postu dla checy tylko zeby ktos udzieli mu info jak cosik wie i wydaja mi sie glupie i bezsensowne odp. typu byl na gieldzie tam lub tam, bo moze wiesz cos o tym?? jak tak to zadz. do niego i mu to pow. jak Tobie ktos furaka podpierdoli to nie bedziesz zadowolony i taki komentarz moze Cie *#cenzura#*.

djset

Post autor: djset » ndz lis 20, 2005 21:33

trzeba zrobic i tak go zabezpieczyc swoimi metodami zeby go nie za_je_ba_li! ale takie drozsze samochody przewaznie sa juz jakis czas obserwowane i poszukiwane ma przeszczep lub na czesci (konkretne zamowienie odbiorcy)! i pewnei zaginal w nocy, moze nawet o 2-3 godzinie, co? he... czyli wtedy najmniej ludzi moze cokolwiek widziec, takie jest moje zdanie...
przykro mi i tyle! ale trudno sie mowi.

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » pn lis 21, 2005 01:07

Soory ale zapewne już po nim.Taki ładny i na seryjnym zabezpieczeniu błąd.Pozdrawiam i współczuję . :cry:

Awatar użytkownika
DmX_81
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: DmX_81 » pn lis 21, 2005 01:10

bylo juz gdzies na forum cos o zabezpieczeniach? tzn przyklady "domowych" sposobow? moze ktos cos poleca...

[ Dodano: Pon Lis 21, 2005 00:11 ]
a co do kradziezy - straszne uczucie... znam je :( dostawczego nissanka mi zwineli spod domu...

djset

Post autor: djset » pn lis 21, 2005 11:43

Tomasz Żaguń pisze:Soory ale zapewne już po nim.Taki ładny i na seryjnym zabezpieczeniu błąd
i o tym wlasnie mowie! seryjne immobilisery i inne takie sa do dupy!. najlepiej ukryc gdzies wylacznik rozlaczajacy pompe paliwa (benzyna) lub jakis elektrozawor odcinajacy doplyw ON.
a teraz mam takie pytanie. czy mozna zrobic tak, ze mimo iz mam zatankowane do pelna to jak przelacze jakis przelacznik to wskaznik od paliwa spadnie mi na zero?

Awatar użytkownika
neo25-pk
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: neo25-pk » pn lis 21, 2005 13:19

Auto zostało skradzione w nocy (najprawdopodobniej). Dzieki za słowa otuchy...od niektórych. A autko nie moje...kolegi. Normalnie aż mi go żal...msakra...

Pilnie kupię osłone rozrządu (górną boczna pokrywę, plastik) !!!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”