[mkII 1,6 PN '91 na 99% 2EE] UMARL

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
WRHZ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

[mkII 1,6 PN '91 na 99% 2EE] UMARL

Post autor: WRHZ » pn lis 21, 2005 23:19

Witam szukalem po postach ale nic ciekawego nei znalazlem glwonie o falowniau a u mnie a dokaldnie autko mojej siostry padlo dzis nie odpalilo od czego moge zaczac poszukiwania moze ma ktos jakies materialy to poprosze na wrhz@wp.pl Autko kreci jak glupie i zero reakcji, pompka paliwo podaje iskra niby jest ok nie mam pojecia...

Awatar użytkownika
paulox
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Re: [mkII 1,6 PN '91 na 99% 2EE] UMARL

Post autor: paulox » pn lis 21, 2005 23:59

WRHZ pisze:Witam szukalem po postach ale nic ciekawego nei znalazlem glwonie o falowniau a u mnie a dokaldnie autko mojej siostry padlo dzis nie odpalilo od czego moge zaczac poszukiwania moze ma ktos jakies materialy to poprosze na wrhz@wp.pl Autko kreci jak glupie i zero reakcji, pompka paliwo podaje iskra niby jest ok nie mam pojecia...
Sprawdź przepustnicę wstępną czy podczas uruch amiania się przymyka. Dzisiaj próbowałem odpalić na benzynie i miałem odłączoną wtyczkę od przepustnicy powietrza i nie chciał palić.

Pozatym może być zapłon przestawiony (ale jak nikt nie grzebał to raczej nie) lub rozrząd.

Volkswagen - da weiss man, was man hat.

Awatar użytkownika
WRHZ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: WRHZ » wt lis 22, 2005 00:10

Auto jest na benzynce co do rozrzadu to bankowo nie bo autko jezdzilo wczoraj a co do 2EE to nazwa nic mi nie mowi potrzbuje porady z dokaldnym namiarem gdzie co jest pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”