paliwo w LDA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tak daj fotę pompy to ci powiem czy łatwo czy ciut trudniej , przy okazji gov możesz zrobić i oring od gazu wymienićajurczuk pisze:a jakie sa koszty wymiany da rade to zrobic samemu
demontaż góry pompy , zaznaczasz ustawienie gazu i demontujesz sprężynę
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 19:55 przez vision, łącznie zmieniany 3 razy.
będzie trudniej masz kulki ( są zaklepane po obu stronach trzeba je wyjąć wydłubać i później włożyć ) a nie śruby gdzie jest trzpień LDA
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 20:00 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
troszkę sie narobisz ale spoko jest do zrobienia , mozesz do puki ci się nie przeleje na odpowietrznik LDA , straciłeś lub stracisz na dynamice paliwo robi opór LDA , przy elektrozaworze stop dawkaajurczuk pisze:czyli co samemu nie daradya moge z tym jezdzic czy jakos wpływa to na spalanie i jeszcze jedno jak zmniejszyc dawke paliwa która sroba
mam LDA ale nie krok po kroku i muszę to zmontowaćajurczuk pisze:a moze masz jakos foto porade jak to zrobic
niestety mam tylko 3 foty i bez opisu dokładnego na nic , możesz zapytać kolegę nic arwam może ma foty ze swojego uszczelniania LDA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr mar 11, 2009 20:40 przez vision, łącznie zmieniany 5 razy.
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Wymianę oringu opisałem w tym temacie:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#2581167
2 strona, moje 2 ostatnie posty.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#2581167
2 strona, moje 2 ostatnie posty.
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie