Mam taki problem, ze jedna lampa jest strasznie "zapuszczona" od srodka i chcialbym ja oczyscic, ale nie wiem jak ja rozlozyc... Czy wie ktos jak moznaby to zrobic i czy w ogle da sie ja rozlozyc?pzdr Luki

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

, juz raz probowalem ja umyc...ale niestety nie moge w zaden sposob dostac sie do tej szybki zewnetrznej od jej strony wewnetrznej
 , juz raz probowalem ja umyc...ale niestety nie moge w zaden sposob dostac sie do tej szybki zewnetrznej od jej strony wewnetrznej   na foto zanaczylem te dziurki...macie jeszcze jakies pomysly co z tym zrobic?
 na foto zanaczylem te dziurki...macie jeszcze jakies pomysly co z tym zrobic?

I przez te dziury wleciał ci do środka lampy pył. Ja bym spróbował potraktować to tą samą drogą czyli strzykawka z igłą i spróbować to wymyć. A potem chyba bezbarwny silikon w dziurki i po sprawie
 I przez te dziury wleciał ci do środka lampy pył. Ja bym spróbował potraktować to tą samą drogą czyli strzykawka z igłą i spróbować to wymyć. A potem chyba bezbarwny silikon w dziurki i po sprawie 

hm czym umyć coś takiego  bo po myciu  został mi  bialy osad  wyschnietej wody na czarnym plastiku od środka i plamy od środka  czy destylowana woda pomoże ?
 hm czym umyć coś takiego  bo po myciu  został mi  bialy osad  wyschnietej wody na czarnym plastiku od środka i plamy od środka  czy destylowana woda pomoże ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości