Seat Ibiza czyzby padla turbina?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Seat Ibiza czyzby padla turbina?
Witam mam takie pytanko. Moje autko seat ibiza 1.9 TDI 110. Co moglo sie stac jak nagle auto stracilo moc kopci na niebieskawo i tak syczy cos z silnika. Co mam sprawdzic? Czy moglby to bys rozrzad ?
Kopci podczas jazdy czy po odpaleniu??????Stan oleju jaki????
Ostatnio zmieniony pt lip 17, 2009 17:50 przez Byku21, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
No tak. Ja tam nie robie zadnych chipow itp. Chodz nie wiem czy wczesniejszy wlascicel nie zrobil chipa bo te auto szlo jak glupie. No regeneracja kolega mowi ze w Bytomiu 700zl a na allegro uzywke znalazlem za 380zl.
Koledzy chyba kupie 2 turbinke na allegro mysle ze za 600zl juz cos znajde. Tylko na co mam zwrocic uwage przy kupnie? I Na co zwrocic uwage przy sciaganiu turbiny? Jakie rady?
[ Dodano: Pon Lip 20, 2009 16:57 ]
Turbine juz wyciaglem itp. I mam pytanie moj silnik jest ASV a turbine znalazlem z AFN. Czy to bedzie to samo ?
Koledzy chyba kupie 2 turbinke na allegro mysle ze za 600zl juz cos znajde. Tylko na co mam zwrocic uwage przy kupnie? I Na co zwrocic uwage przy sciaganiu turbiny? Jakie rady?
[ Dodano: Pon Lip 20, 2009 16:57 ]
Turbine juz wyciaglem itp. I mam pytanie moj silnik jest ASV a turbine znalazlem z AFN. Czy to bedzie to samo ?
Ostatnio zmieniony sob lip 18, 2009 10:26 przez kusztyk, łącznie zmieniany 1 raz.