EOT
Moderator: G0 Karcio

A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.truckman pisze:ja się nie spinampelton1985 pisze:nie ma co się spinać Owszem jest to powiązane, bo bez pieniędzy nic się nie zmieni, bo nawet żeby zrobić czarny grill trzeba kupić sprej za 12 zł, jednak myślę, że zrozumiałeś o co mi chodziło w poprzedniej wypowiedzipelton1985 pisze:w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...
Owszem jest to powiązane, bo bez pieniędzy nic się nie zmieni, bo nawet żeby zrobić czarny grill trzeba kupić sprej za 12 zł, jednak myślę, że zrozumiałeś o co mi chodziło w poprzedniej wypowiedzipelton1985 pisze:w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...

,  jak co drugie MK4... i od tego bym zaczal Twoje modzenie... ale oczywiscie reszta zmian jak najbardziej na +
,  jak co drugie MK4... i od tego bym zaczal Twoje modzenie... ale oczywiscie reszta zmian jak najbardziej na + 

z dodatkami w kolorze LC9Z
 z dodatkami w kolorze LC9Z 

Zapraszam do mnie, ani jednego odprysku. Kwestia umiejętności w przygotowaniu podłoża, a następnie położeniu powłoki.A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.
Ja nie powiedziałem, że jest brzydkishowtime pisze:Poza tym nie za bardzo ogarniam o co Wam chodzi. Przez 25 stron pisaliscie ze fajnie zmodzone autko, a teraz Wam sie odwidzialo... a jesli chodzi o mody to ostatnio poszly dokladki w kolor, czarne lusterka, no i chyba to nie popsulo wizerunku autka...
 Po prostu ostatnio trochę zacząłeś wywyższać swojego Variata, spoko git, nie mam nic przeciwko
  Po prostu ostatnio trochę zacząłeś wywyższać swojego Variata, spoko git, nie mam nic przeciwko 

O to chodzi zeby nie bylo ksero, tylko kazdy powinien miec w sobie to cos i sie wyrozniac, chocby nawet kołami
 O to chodzi zeby nie bylo ksero, tylko kazdy powinien miec w sobie to cos i sie wyrozniac, chocby nawet kołami 

Moje trafily sie bardzo bardzo okazyjnietruckman pisze:showtime, niestety w 80% przypadków wybór kół to przypadek, a nie konkretny model. Ot trafiły się za dobrą kasę takie i takie. WIem jak szukam dla siebie

Nie no Showtime nie przesadzajshowtime pisze: a uwierz mi ze na 18" i tak zawsze sie ludzie za nim ogladaja ;]
 . W dzisiejszych czasach 18'' to normalka. Musiałoby by być naprawdę koło kosa, żeby ludzie się oglądali. Sline to już oklepany jest.
 . W dzisiejszych czasach 18'' to normalka. Musiałoby by być naprawdę koło kosa, żeby ludzie się oglądali. Sline to już oklepany jest.Według mnie, to raczej nie, bo widząc takie wykonanie (zwisający kabelshowtime pisze: ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?
 ) http://img530.imageshack.us/i/72113357.jpg/ to dyskwalifikuje to auto z projektów.
 ) http://img530.imageshack.us/i/72113357.jpg/ to dyskwalifikuje to auto z projektów.  Showtime to tego "wypasionego środka" brakuje co najmniej kilka seryjnych "rarytasów"
 Showtime to tego "wypasionego środka" brakuje co najmniej kilka seryjnych "rarytasów"   

szczerze...nie sądze.showtime pisze:
ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?

monitora juz nie ma, jest Kenwood DNX-5220BT, ktory kosztuje tyle, ze mozna by za niego miec ze dwa MK2 albo i jedno MK3
 monitora juz nie ma, jest Kenwood DNX-5220BT, ktory kosztuje tyle, ze mozna by za niego miec ze dwa MK2 albo i jedno MK3 

sam je kiedys planowalem kupic do siebie ale wlasnie z tego powodu zrezygnowalem i kupilem co kupilem.. pewnie wiele osob powie ze zrobilem jeszcze gorzej wybierajac swoje niz Sline
 sam je kiedys planowalem kupic do siebie ale wlasnie z tego powodu zrezygnowalem i kupilem co kupilem.. pewnie wiele osob powie ze zrobilem jeszcze gorzej wybierajac swoje niz Sline  bo cultowe nie sa.. co do znaczka r32 to tez juz Ci pisalem zebys to sciagnal bo to troszke lipa.. przerost formy nad trescia.. a sam variant wporzadku i jak te listwy w kolor wrzucisz to bedzie przyjemnie wygladal bo teraz sie troche gryzie jak dokladka srebrna a listwa czarna.. no i coz
 bo cultowe nie sa.. co do znaczka r32 to tez juz Ci pisalem zebys to sciagnal bo to troszke lipa.. przerost formy nad trescia.. a sam variant wporzadku i jak te listwy w kolor wrzucisz to bedzie przyjemnie wygladal bo teraz sie troche gryzie jak dokladka srebrna a listwa czarna.. no i coz  dzialaj dzialaj bo wszysko idzie w dobrą strone.. co prawda na dzial projekty za malo troszke ale za to do dzialu wieś tuning raczej nie trafi i to sie ceni
 dzialaj dzialaj bo wszysko idzie w dobrą strone.. co prawda na dzial projekty za malo troszke ale za to do dzialu wieś tuning raczej nie trafi i to sie ceni 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości