Wymiana zderzaków MKII
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Wymiana zderzaków MKII
Witam ponownie. Ma ktoś zdjęcia z demontażu zderzaków (przód i tył - wąskie), co odkręcić i gdzie, oraz jak zamontować nowe (szerokie). Z góry dzięki

Ja u siebie wymieniałem skrzynię, podkładałem pod silnik dechy żeby za bardzo nie opadł. Odkręcałem poduszkę i możliwe że to jest ten element o który Ci chodzi. Nie sprawdzałem czy spadnie na głowę   bo wiadomo, bezpieczeństwo i koszta
  bo wiadomo, bezpieczeństwo i koszta  . Poduszka znajduje się pod chłodnicą mniej więcej na środku belki wzmacniającej, taki gumowo metalowy element, mocowany jest do rozrusznika i silnika. Nie wiem jaki masz u siebie silnik ale u mnie to tak wygląda.
 . Poduszka znajduje się pod chłodnicą mniej więcej na środku belki wzmacniającej, taki gumowo metalowy element, mocowany jest do rozrusznika i silnika. Nie wiem jaki masz u siebie silnik ale u mnie to tak wygląda.

bo wiadomo, bezpieczeństwo i koszta
  bo wiadomo, bezpieczeństwo i koszta  . Poduszka znajduje się pod chłodnicą mniej więcej na środku belki wzmacniającej, taki gumowo metalowy element, mocowany jest do rozrusznika i silnika. Nie wiem jaki masz u siebie silnik ale u mnie to tak wygląda.
 . Poduszka znajduje się pod chłodnicą mniej więcej na środku belki wzmacniającej, taki gumowo metalowy element, mocowany jest do rozrusznika i silnika. Nie wiem jaki masz u siebie silnik ale u mnie to tak wygląda.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości

ale czy tam jest mocowanie jakies do zderzaka czy cos podobnego to mi nie wiadomo
  ale czy tam jest mocowanie jakies do zderzaka czy cos podobnego to mi nie wiadomo  musze jutro sprawdzić. gdyby ktos mial jakies foty to wrzucac
 musze jutro sprawdzić. gdyby ktos mial jakies foty to wrzucac