Rozszczelniony Intercooler

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

riggs
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: riggs » śr mar 17, 2010 23:02

W sumie kolego masz rację.Można skleić a jak za jakiś czas puści to przecież zawsze można kupić używańca.Spróbuję skleić i się zobaczy.Chodziło mi o to czy wogóle jest sens kleić taką dziurę ale skoro kolega mówi że tak to spróbuję.Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam.PS.A czy jak skleję i za jakiś czas dziura wyjdzie spowrotem to da się to jakoś zdiagnozować na VAGu?Bo teraz to sprawa jest jasna dziura aż się rzuca w oczy bo blotnik jest zmiażdzony i IC jest na widoku ale jak go przykryje nowy blotnik to już nie będzie widać czy dziura wypadła na nowo czy trzyma.

Awatar użytkownika
Tomek
_
_
Kontakt:

Post autor: Tomek » śr mar 17, 2010 23:38

ja bym użył poxiliny... u mnei sie sprawdziło trzymało do konca, zrobilem cos w rodzaju plomby takiego grzybka od srodka, bo moja dziura byla tak duza ze mogłem przez rure patykiem nałozyc, złapało pieknie :bajer:

[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg

riggs
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: riggs » śr mar 24, 2010 11:39

Witam.Użyłem POXILINY i trzyma a przy tym jest twarda jak kamień.Zobaczymy jak długo ale może da radę??Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr mar 24, 2010 11:39 przez riggs, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”