Prosiłbym o podanie rzeczy które trzeba zmienić, możliwie jak najbardziej szczegółowo tzn; hamulce, zawiecha, itd itd. ; co konkretnie trzeba pozmieniać. Pytania może trochę głupie, ale na razie zielony jestem troszkę
MK2 Komplet potrzebny do SWAP'a
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam fanów VW. Mam mk2 1.6pn przy silniku duuuuużo roboty trzeba, więc swap będzie na pewno. Chodzi tylko teraz jaki, co polecacie, żeby nie było dużo roboty, chodzi mi o to aby przełożyć silnik, skrzynia mogłaby zostać. Chodzi głównie o to jakie części trzeba kupić. Myślałem nad 1.8, auto ma być zrywniejsze, bo na tym silniku straszny muł. Goferka chce zrobić naprawdę porządnie, oczywiście pochwalę się nim
Prosiłbym o podanie rzeczy które trzeba zmienić, możliwie jak najbardziej szczegółowo tzn; hamulce, zawiecha, itd itd. ; co konkretnie trzeba pozmieniać. Pytania może trochę głupie, ale na razie zielony jestem troszkę
Na forum nie znalazłem podobnego tematu, więc postanowiłem założyć. Pozdrawiam i z góry dzięki za wszelkie informacje.
-
bugalon
- V.I.P.

- Kontakt:
Jak mogles nie znaleźć podobnego tematu jak masz u góry podwieszony wątek z tym związany. W nim znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie