Siema, szacun za autko prezentuje się mega Mam podobną wersję, też czarny, tyle, że w 5d i słabszy motor, poza tym chyba to samo Na razie seria ale wiosną się biorę za niego, będą koła i gwint Powiedz mi, znaczki sam malowałeś? Jak one są mocowane? Klej czy jakieś wciski? Mocno je trzeba było zmatowić przed malowaniem? Pomalowałeś je w mat czy połysk?
KoRcZuS, znaczki kiedyś były malowane na czarny mat, tyle że schodziła farba bo trudno ten ori chrom zmatować, teraz jest na tyle ori czarny znaczek VW, a przód to podróba bo łatwiej jest ją zmatować do gołego plastiku, pomalowana na czarny połysk, emblemat na tyle jest zamocowany na taśmę dwustronną (podważasz płaskim śrubokrętem ze szmatka i powinien odskoczyć) przód jest zamocowany chyba na trzy zatrzaski w grillu, lepiej wyciągnąć całą atrapę i dopiero zdemontować znaczek
No ladnie. Nie wiedzialem nawet, ze byla zmiana felunku. Podobaly mi sie Jahre, ale polerowane merce to mozna powiedziec klasyk z ktorym wiadomo bedzie doobrze . Gratki zakupu i czekamy na efekt koncowy jak leza te kappcie przy 9". Swoja droga szukam wlasnie 205/40/18 i ciezko to upolowac. Nie znasz moze kogos, kto by takie mial?