ale to radio nie ma żadnych bajerów. Wiec jak montować to z Navi (orginał raczej nie) itptruckman pisze:synec, to znaczy że znalazłem z wyświetlaczem idealnym za parę groszy więcej
Na tej były dwie martwe linie
PS. Spamu to masz w temacie od groma.
Moderator: G0 Karcio

ale to radio nie ma żadnych bajerów. Wiec jak montować to z Navi (orginał raczej nie) itptruckman pisze:synec, to znaczy że znalazłem z wyświetlaczem idealnym za parę groszy więcej
Na tej były dwie martwe linie
wiadomoPS. Spamu to masz w temacie od groma.
Wiem, że nie ma, ale dla mnie jedyny potrzebny bajer to radio i odtwarzanie płyty CD, no i fajny ori wygląd.ale to radio nie ma żadnych bajerów. Wiec jak montować to z Navi (orginał raczej nie) itp

to inni producenci CA maja takie "kombajny" spełniające twoje kryteria.truckman pisze:Frykas, kupowanie navi jest bez sensu, kupowanie radia 2din jest jak najbardziej na miejscu. Przecież ona nigdy nie zobaczy sygnału gps![]()
Ja jestem konserwatywny, tylko niebieski i czerwony, żadnych innych kolorków na desce, więc MFD i inne urządzenia odpadały![]()

trzeba by było pogrzebac głebiej w ustawieniach ale pewnie sie datruckman pisze:kris-krzysztof, a mają znaczek VW, jak się włacza itd?
Kurde wy nie rozumiecie tego, że dla mnie radio to nie jest pasja, ja chciałbym tylko mieć łądne 2dinowe radio i nikt mnie nie przekona że nie ori są ładniejsze i bardziej pasują do samochodu z lat 90 tych

Wal oryginalna navi MFD, z emulatorem zmieniarki i gra całkiem dobrze, navigacja działa bez zarzutów, jak narazie i wygląda całkiem dobrzetruckman pisze:kris-krzysztof, jak dla mnie brzydko to wygląda. Fakt że gra może porzadnie, ale mi nie zależy na graniu, a na tym aby było ori radio z VW i nie było kolorowe.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości