kilka tematów niżej jest podobny temat tylko o mk4. Ja chce wiedzieć jak Wy macie w Swoich mk3. zamierzam trochę rozjaśnić wnętrze mojego golfa kolorem aluminiowym- żaden chrom. może ktoś już oklejał lub malował jakieś elementy wnętrza? Chętnie zobacze fotki jak to wygląda.
Ja chce mieś pomalowane albo oklejone te części:

na początku myślałem nad normalnym jasnym kolorem alu, malowane i lakierowane, ale jak zobaczyłem tą folie na all to myśle nad oklejeniem nie koniecznie srebrnym ale tym czarnym, jak myślicie?

Duże połacie połyskującego kolorkiem plastiku... Skaktus podał optymalne rozwiązanie - jasne wnętrze będzie sprawiało 'bogatsze' wrażenie i będzie mniej smutne (chociaż co złego w dobrze zaprojektowanej desce w czerni?
 Duże połacie połyskującego kolorkiem plastiku... Skaktus podał optymalne rozwiązanie - jasne wnętrze będzie sprawiało 'bogatsze' wrażenie i będzie mniej smutne (chociaż co złego w dobrze zaprojektowanej desce w czerni? 
 . może naprawde wystarczy tylko pare elementów obkleić tylko dla lekkiej odmiany, bo nie chce jakiejś wiochy. A jeszcze jedno- widział ktoś klamki do środka i ramkę na mieszek biegów w aluminium? bo to bym chciał mieć właśnie w tym kolorze a na all jest tylko chrom :/.
. może naprawde wystarczy tylko pare elementów obkleić tylko dla lekkiej odmiany, bo nie chce jakiejś wiochy. A jeszcze jedno- widział ktoś klamki do środka i ramkę na mieszek biegów w aluminium? bo to bym chciał mieć właśnie w tym kolorze a na all jest tylko chrom :/.

Pozdro
 Pozdro