MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI+ by Showtime / modzenia ciąg dalszy
Oj wytrzepie, muszę kiedyś na powietrzu się przejechać żeby wiedzieć czy warto na to kasę odkładać 

- Ad4m3k
- Forum Master 
- Kontakt:
truckman, a orientujesz się jaki to koszt?  bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...
 bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...
showtime skąd WOB'y zamówiłeś? i za jakie pieniądze?

bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...
 bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...showtime skąd WOB'y zamówiłeś? i za jakie pieniądze?

- showtime
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Ad4m3k, http://www.getem.pl/sklep/towar.489.zas ... burg..html" onclick="window.open(this.href);return false;

TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
						W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Zależy gdzie u nas w Poznaniu w zeszłym roku mówili że za 5`tke wstawiasz auto i odbierasz na powietrzu, w algrundo podobno około 6, ale to wszystko zależy od szybkości zestawu, same poduchy jakoś koło 3`tki na nowym gwincie.truckman, a orientujesz się jaki to koszt? bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...

- Arkadiush
- Forum Master 
- Kontakt:
Re: MK4 Variant 1,9 TDI+ by Showtime / modzenia ciąg dalszy
Ale 5tys. już cały komplet z butlą, zegarami, przełącznikami itp?truckman pisze:Zależy gdzie u nas w Poznaniu w zeszłym roku mówili że za 5`tke wstawiasz auto i odbierasz na powietrzu, w algrundo podobno około 6, ale to wszystko zależy od szybkości zestawu, same poduchy jakoś koło 3`tki na nowym gwincie.truckman, a orientujesz się jaki to koszt? bo ciekawy jestem ile ten air kosztuje...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
truckman, zapytaj Fojt co o tym sadzi i jak sie na tym jezdzi  

showtime,  z Kamiennej jesteś ?  czasem tam bywam mam trochę zanjomych
  czasem tam bywam mam trochę zanjomych 

GOFER  DOKLADKA ARL, WYKRES, KRATKI BORA, WLEPKA, PODŁOKIETNIK, ORI XENON, SZYBY, SŁUPKI, PDC, LAMPY TYŁ, FELE 17STKI, ZACISKI W KOLOR PROGRESS TRWA
 DOKLADKA ARL, WYKRES, KRATKI BORA, WLEPKA, PODŁOKIETNIK, ORI XENON, SZYBY, SŁUPKI, PDC, LAMPY TYŁ, FELE 17STKI, ZACISKI W KOLOR PROGRESS TRWA 
...::: viewtopic.php?f=89&t=398904 :::...
						 DOKLADKA ARL, WYKRES, KRATKI BORA, WLEPKA, PODŁOKIETNIK, ORI XENON, SZYBY, SŁUPKI, PDC, LAMPY TYŁ, FELE 17STKI, ZACISKI W KOLOR PROGRESS TRWA
...::: viewtopic.php?f=89&t=398904 :::...
- showtime
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Chiro, jestem z KG ale od 4 lat mieszkam i studiuje w Krakowie
Odebralem autko z gwintem. Tyl skrecony na full, przod na ile sie dalo - jazda i wrazenia BEZCENNE i wcale nie jest tak twardo a trakcja i spojrzenia ludzi -> bezcenne
 a trakcja i spojrzenia ludzi -> bezcenne  nie chce nigdy nic innego procz gwintu
 nie chce nigdy nic innego procz gwintu  jedyny problem jest z podjazdem do domu -> mam conajmniej 40 stopniowy podjazd pod dom (w dodatku kamienisty, a droga na dlugosci 400 m rozkopana i wysypana kamieniem bo kladli kanalizacje
 jedyny problem jest z podjazdem do domu -> mam conajmniej 40 stopniowy podjazd pod dom (w dodatku kamienisty, a droga na dlugosci 400 m rozkopana i wysypana kamieniem bo kladli kanalizacje  ) wiec co 50 m slysze zonka pod spodem, ale jest oslona
) wiec co 50 m slysze zonka pod spodem, ale jest oslona  w takiej sytuacji radio glosniej i spokoj, boje sie tylko zeby mnie sasiedzi od tego dzwieku oslony nie spalili w nocy bo szkoda bedzie tyle pracy i modow wlozonych w Gulfa
 w takiej sytuacji radio glosniej i spokoj, boje sie tylko zeby mnie sasiedzi od tego dzwieku oslony nie spalili w nocy bo szkoda bedzie tyle pracy i modow wlozonych w Gulfa 
Wie ktos czy mozna dostac taki emblemat w ASO czy to nei jest ori?

A autko wyglada tak

Odebralem autko z gwintem. Tyl skrecony na full, przod na ile sie dalo - jazda i wrazenia BEZCENNE i wcale nie jest tak twardo
 a trakcja i spojrzenia ludzi -> bezcenne
 a trakcja i spojrzenia ludzi -> bezcenne  nie chce nigdy nic innego procz gwintu
 nie chce nigdy nic innego procz gwintu  jedyny problem jest z podjazdem do domu -> mam conajmniej 40 stopniowy podjazd pod dom (w dodatku kamienisty, a droga na dlugosci 400 m rozkopana i wysypana kamieniem bo kladli kanalizacje
 jedyny problem jest z podjazdem do domu -> mam conajmniej 40 stopniowy podjazd pod dom (w dodatku kamienisty, a droga na dlugosci 400 m rozkopana i wysypana kamieniem bo kladli kanalizacje  ) wiec co 50 m slysze zonka pod spodem, ale jest oslona
) wiec co 50 m slysze zonka pod spodem, ale jest oslona  w takiej sytuacji radio glosniej i spokoj, boje sie tylko zeby mnie sasiedzi od tego dzwieku oslony nie spalili w nocy bo szkoda bedzie tyle pracy i modow wlozonych w Gulfa
 w takiej sytuacji radio glosniej i spokoj, boje sie tylko zeby mnie sasiedzi od tego dzwieku oslony nie spalili w nocy bo szkoda bedzie tyle pracy i modow wlozonych w Gulfa 
Wie ktos czy mozna dostac taki emblemat w ASO czy to nei jest ori?

A autko wyglada tak

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- BLIND
- Forumowy spamer :) 
- Kontakt:
Dobrze siedzi  wrzuć foto gały - jestem ciekaw jak to wygląda w aucie
  wrzuć foto gały - jestem ciekaw jak to wygląda w aucie 

Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
						Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
showtime, ładnie teraz leży   Ogólnie wszytskie ostatnio przeprowadzone mody na duży +
 Ogólnie wszytskie ostatnio przeprowadzone mody na duży +

Ogólnie wszytskie ostatnio przeprowadzone mody na duży +
 Ogólnie wszytskie ostatnio przeprowadzone mody na duży +- showtime
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
BLIND, zrobie popoludniu fotke "gały" 

Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Nie to auto  dużo bardziej pasują koła u Ciebie niż u Łukasza
 dużo bardziej pasują koła u Ciebie niż u Łukasza 

- showtime
- VWGolf.pl Killer 
- Kontakt:
Wojtek, dzieki  bylem malo przekonany co do spasowania tych koł w Variancie ale jednak dobrze zrobilem
 bylem malo przekonany co do spasowania tych koł w Variancie ale jednak dobrze zrobilem 

bylem malo przekonany co do spasowania tych koł w Variancie ale jednak dobrze zrobilem
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, a co za Gewinde tam masz teraz ?   jak siadzie 5 osob to siada ci bardzo ?
 jak siadzie 5 osob to siada ci bardzo ? 
Auto prezentuje sie super na tym felach

jak siadzie 5 osob to siada ci bardzo ?
 jak siadzie 5 osob to siada ci bardzo ? Auto prezentuje sie super na tym felach