cobreti, zobaczymy jak będzie hamować
 .
.Tłumiki środkowe już są zamontowane, zrobiło się ciszej, ale końcowy jeszcze czeka na montaż.
Moderator: G0 Karcio

.
.

Szacun za czas, pracę i pieniądze włożone w auto. Podziwiam homemade kolektorDario84 pisze:Wszystkie prace mechaniczne przy samochodzie robię własnoręcznie
 i wynik końcowy 240km !!!!
  i wynik końcowy 240km !!!!   

.
 .

, głównym celem ich założenia było wyciszenie wydechu i cel został osiągnięty, wydech jest prawie tak głośny jak w serii. Następną modyfikacją będzie prawdopodobnie zmiana lamp przednich bo te już są mocno zmęczone życiem
, głównym celem ich założenia było wyciszenie wydechu i cel został osiągnięty, wydech jest prawie tak głośny jak w serii. Następną modyfikacją będzie prawdopodobnie zmiana lamp przednich bo te już są mocno zmęczone życiem  . Mierzyłem też golfika miernikiem grubości lakieru, lakierowane przede mną był tylko przedni lewy błotnik i środkowa cześć drzwi kierowcy, reszta seria. Pozdro
. Mierzyłem też golfika miernikiem grubości lakieru, lakierowane przede mną był tylko przedni lewy błotnik i środkowa cześć drzwi kierowcy, reszta seria. Pozdro 

:
:

.
 .
 , jak dla mnie super.
, jak dla mnie super.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości