WOW! Po prostu zmiażdżyło mi klate jak ujrzałem Twoje poczynania nad tą dioramką Dbałość o szczegóły niesamowita
2 i ostatnie zdjęcie wygląda jakby było robione w autentycznym pierdzielniku
Pozdrawiam
Piotrek
Witaj Asia Dobrze Cię znów widzieć, a raczej Twoje prace Nie wiedziałem, że planujesz oświetlenie, wyszło to bardzo fajnie Narzędzia oczywiście jak zawsze pro
Nieźle ogarnięta dioramka, jak będziesz stawiać auto na podnośniku nie zapomnij o prawach fizyki, drażniący widok jak auto jest w powietrzu a koło wręcz 'włazi' pod nadkole.
Szacun za kawał roboty, jakby ktoś szukał inspiracji w tej dziedzinie to odsyłam do obejrzenia prac mistrza tego gatunku:
Niestety nie ma takiej emotikonki ale 'bardzo głośno biję brawo' !
Zajebiaszczy pomysł, wykonanie jeszcze lepsze, najbardziej podobają mi się cegły, ściany, szafki, "brud", kartony, instalacje elektryczne i ..... no w zasadzie to wszystko mi się podoba. Gratulacje.
(będziesz śledzona tzn. Twój temat)
Mateusz (GTD) pisze:ale posprzątaj w tym garażu w końcu bo straszny bałagan
Ten "brud" dodaje stu procentowego realizmu !
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
Szacun, szacun i jeszcze raz szacun!
Jak to zobaczyłem kabina mi opadła na samą podłoge
Kawał zajebiaszczej roboty, kobiety to mają smykałke
Jeszcze raz szacunek! Pozdro
Pytanie do autorki - jakiej firmy są te modele samochodów (bo widzę na zdjęciach świetną jakosć wykonania) ? Gdzie można je kupić i w jakich cenach ?
Co do samego projektu - świetna rzecz , bardzo mi się podoba ! Chciałbym mieć coś takiego u siebie na półce w pokoju lub garażu - może w przyszłości też o czymś takim pomyślę
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów, pędzą na złamanie karku,
aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.