Ostrożnie z rozkręcaniem samochodu, pamiętaj, że najlepsze rozwiązania to te najprostsze.
Miałem coś podobnego w swoim mk3. Pojechałem do mechanika a ten zdiagnozował od reki uszkodzenie przełącznika.
Rozebrał kierownice i całą resztę, ale się rozczarował jak ten nowy nie chciał "wejść". Pomimo kilku podejść nie udało mu się go zamontować...
Co zrobił? Rozebrał stary i przeczyścił mu styki. Kierunkowskaz działał ale typ kazał sobie zapłacić 50 zeta za rozpakowanie i nieudany montaż nowego podzespołu. To jednak nie koniec historii...
Po jakimś czasie problem się powtórzył: słyszę przyśpieszoną pracę przerywacza, ale kierunkowskaz nie pracuje.
Sprawdzam żarówkę - działa, zaglądam do gniazda na żarówkę a tam korozja na lewo i prawo. Nie mając nowego na "podorędziu" przeczyściłem stary i działa jak należy.
Szkoda mi tych 50 zeta wydanych u mechanika specjalisty ;)Przy pierwszej okazji wymienię gniazdo żarówki na nowe.
Mam nadzieję, że pomogłem

Jedyną rzeczą gorszą od posiadania auta , to jego brak...
Gdy jednak coś Ci się w nim zepsuje, zaczniesz naprawiać i zawiodą wszystkie sposoby to...
wejdź na to forum 8)