Urwany przewód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Urwany przewód
Witam! Chciałbym sie dowiedziec od czego jest, i do którego przewodu przylutować wolny brązowo-czerwony przewód. Dodam że wszystko działa jak powinno. Wydaje mi się ze komuś wcześniej sie te przewody pourywały i połączył ja kolorami a ten mu został wolny... Łączenie znajduje sie nad rozrusznikiem. A i czy czasami te przewody nie mają coś do sterowania klimatyzacją?? Silnik AKQ 1,4 16v benzyna. Proszę o pomoc.

Urwany przewód
A nie jest to przypadkiem przewód do idzie do wtyczki czujnika na pompie od wspomagania?
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Urwany przewód
na rozruszniku przy AKQ powinna byc kostka 3 pinowa. zasilanie sprężarki i kontrolka lądowania. Tak na marginesie to nie wiem dlaczego te przewody tak sie łamią. jak widzisz na fotce mnie tez to spotkało.

-
- Nowicjusz
Re: Urwany przewód
a może to, że jest to wersja comfortline coś więcej powie o tym 4 przewodzie? Dodam, że spręzarka klimy startuje normalnie wiec to nie od tego....
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Urwany przewód
kabel powinien iść do alternatora... DFM - info o obciążeniu altka
wtyczka była dwu lub czteropinowa (auta z klimą)Waqa pisze:na rozruszniku przy AKQ powinna byc kostka 3 pinowa
Urwany przewód
Dokładnie. Sprawdziłem u siebie i do altka dochodzą 2 cienkie kabelki własnie brązowo-czerwony i niebiesko-czarny.Qto pisze:kabel powinien iść do alternatora... DFM - info o obciążeniu altka
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Urwany przewód
zgadza sie kostka 4 pinowa.Qto pisze:kabel powinien iść do alternatora... DFM - info o obciążeniu altkawtyczka była dwu lub czteropinowa (auta z klimą)Waqa pisze:na rozruszniku przy AKQ powinna byc kostka 3 pinowa