Sprawdzenie włącznika podgrzewania szyb.

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Matifcb
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: Matifcb » ndz wrz 16, 2012 14:36

Witam mój problem jest podobny do jednego z autorów na forum ale jego postów nie mogę znaleźć. Ania29 miała problem taki jak ja mam teraz i nie mogę znaleźć pomocy innych co jej napisali w temacie.
Chciałem sprawdzić po wymianie kabli do podgrzewania szyby miernikiem czy dochodzi do niej prąd i źle dotknąłem miernikiem zaiskrzyło. Pamiętam ze ktoś kazał wyjąć ten przełącznik i sprawdzić na wtyczce jakieś kabelki ( nie pamiętam koloru i numeru pinu :(
Chciałbym się dowiedzieć miernikiem czy u mnie jest napięcie na tych kabelkach i rozwiązać zagadkę przed zima żebym w sezonie zimowym był gotowy i bezpiecznie mógł uczestniczyc w ruchu drogowym.
Pozdrawiam Matifcb

Bayern ist Meister

Awatar użytkownika
Qto
_
_
Auto: MK 4
Silnik: ASZ
Kontakt:

Post autor: Qto » ndz wrz 16, 2012 14:57

Matifcb pisze:Ania29 miała problem taki jak ja mam teraz
dziwnym trafem miała też na sprzedaż "ORYGINALNY Z ASO ZESTAW NAPRAWCZY NITÓW DO SKRZYNI BIEGÓW" :bajer: ...i kilka innym problemów podobnych do Twoich :bajer:

Przypadek pewnie sprawił, że Ania miała takie samo auto jak Ty, taki sam silnik...oraz te same problemy :bajer:

Dziwnym też trafem konto "Ania29" pojawiło się zaraz po tym jak dostałeś tymczasowego bana :bajer:

:hmm:

Matifcb
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Re: Sprawdzenie włącznika podgrzewania szyb.

Post autor: Matifcb » ndz wrz 16, 2012 15:29

Qto pisze:
Matifcb pisze:Ania29 miała problem taki jak ja mam teraz
dziwnym trafem miała też na sprzedaż "ORYGINALNY Z ASO ZESTAW NAPRAWCZY NITÓW DO SKRZYNI BIEGÓW" :bajer: ...i kilka innym problemów podobnych do Twoich :bajer:

Przypadek pewnie sprawił, że Ania miała takie samo auto jak Ty, taki sam silnik...oraz te same problemy :bajer:

Dziwnym też trafem konto "Ania29" pojawiło się zaraz po tym jak dostałeś tymczasowego bana :bajer:

:hmm:
trzeba wezwać Colombo do tej nie cierpiącej zwłoki sprawy :) jeśli masz na tyle dużo czasu w niedziele załóż teczkę i otwórz sprawę :) ja szukam pomocy na swój problem i szkoda mi mojego czasu na inne rzeczy tutaj. Pozdrawiam :)

PS żeby nie robić niepotrzebnych offtopicow jeśli pamięć mnie nie myli ktoś wspominał o pinie ?6? i chyba kolorze niebieskim ale to moje wysnute z palca domniemania. Proszę o rzetelna odpowiedz pozdrawiam :)

Bayern ist Meister

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”