20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
20th Anniversary Edition GTI by Baran. Nowy kolor s.27
się dzieje powoli  

Edit 1- OEM+
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
 -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- bocian19
- Łowca Rarytasów 
- Kontakt:
Baran., 
Zaslepka full opcja fajny rarytasik

Zaslepka full opcja fajny rarytasik

Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
 on złamie Ci dokładkę 
						viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad

Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg
 on złamie Ci dokładkę
 on złamie Ci dokładkę 
- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
Widzę że tu dobry off-top był na mój temat  kontakt mamy w dalszym ciągu taki jak dotychczas, czyli nie najgorszy heee i widzę że zebrało się komuś na pół słówka, że gdzieś wdepnąłem i zbłądziłem
 kontakt mamy w dalszym ciągu taki jak dotychczas, czyli nie najgorszy heee i widzę że zebrało się komuś na pół słówka, że gdzieś wdepnąłem i zbłądziłem  Otóż Accord to dupowóz który nabyłem już bardzo długi czas temu, który zajął miejsce poprzedniego, dość lichego (
 Otóż Accord to dupowóz który nabyłem już bardzo długi czas temu, który zajął miejsce poprzedniego, dość lichego (  ) dupowozu vel. "Licho nie śpi". N/t Accorda mogę jedynie stwierdzić że vtec wcale nie gania tak dobrze jak go chwalą, bynajmniej dla mnie. Mój golf też jakiś czas temu pojechał do ludzi w seryjnym stanie, z gratów zostały mi jedynie recaro do mk4, koła z oponami oraz hokej GTI, wiec jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Tym samym, miejsce w garażu na zimę zostało dla Hondy, jeśli chodzi o następcę golfa to trudno wyczuć, bo sam nie wiem co mi w głowie siedzi... znaczy powiem szczerze... motor to można mieć równolegle do zabawki na 4 kółkach, więc jedno nie skreśla drugiego
 ) dupowozu vel. "Licho nie śpi". N/t Accorda mogę jedynie stwierdzić że vtec wcale nie gania tak dobrze jak go chwalą, bynajmniej dla mnie. Mój golf też jakiś czas temu pojechał do ludzi w seryjnym stanie, z gratów zostały mi jedynie recaro do mk4, koła z oponami oraz hokej GTI, wiec jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Tym samym, miejsce w garażu na zimę zostało dla Hondy, jeśli chodzi o następcę golfa to trudno wyczuć, bo sam nie wiem co mi w głowie siedzi... znaczy powiem szczerze... motor to można mieć równolegle do zabawki na 4 kółkach, więc jedno nie skreśla drugiego  na Subaru mnie nie stać (albo może bardziej na jego utrzymanie), a wybór już chyba wstępnie padł na pewnego vag-a ale narazie o tym nie chce nigdzie pisać, bo szczęście to ja mam takie że jak coś powiem to nigdy nic nie wypali
 na Subaru mnie nie stać (albo może bardziej na jego utrzymanie), a wybór już chyba wstępnie padł na pewnego vag-a ale narazie o tym nie chce nigdzie pisać, bo szczęście to ja mam takie że jak coś powiem to nigdy nic nie wypali   powiem jedynie tylko tyle, co da bardzo wiele i już na wstępie skreślę kilka aut o których myślicie, że niestety ale tego auta nigdy nie było w quattro i najbardziej mnie to niestety boli
 powiem jedynie tylko tyle, co da bardzo wiele i już na wstępie skreślę kilka aut o których myślicie, że niestety ale tego auta nigdy nie było w quattro i najbardziej mnie to niestety boli   myślę że i tak już za dużo powiedziałem n/t własnej prywatności
  myślę że i tak już za dużo powiedziałem n/t własnej prywatności   tak więc do rzeczy, narazie muszę się z zakupem wstrzymać do wiosny, okolic marca/kwietnia dokładnie (nie jest to spowodowane tym że Honda musi mieć dach nad lakierem
  tak więc do rzeczy, narazie muszę się z zakupem wstrzymać do wiosny, okolic marca/kwietnia dokładnie (nie jest to spowodowane tym że Honda musi mieć dach nad lakierem  ), mam nadzieję że uda mi się coś godnego uwagi wypatrzeć za kilka miesięcy. A teraz przepraszam za off top na mój temat, myślę że raz a dobitnie wystarczy żeby mój supcio kuliga
 ), mam nadzieję że uda mi się coś godnego uwagi wypatrzeć za kilka miesięcy. A teraz przepraszam za off top na mój temat, myślę że raz a dobitnie wystarczy żeby mój supcio kuliga   nie rozpuszczał na mój temat plot
 nie rozpuszczał na mój temat plot  

tak więc,
Baran do roboty
bo szczury biegają po garażu i po kanale węże grasują po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar
 po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar  aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27
 aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27   bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki
 bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki  

kontakt mamy w dalszym ciągu taki jak dotychczas, czyli nie najgorszy heee i widzę że zebrało się komuś na pół słówka, że gdzieś wdepnąłem i zbłądziłem
 kontakt mamy w dalszym ciągu taki jak dotychczas, czyli nie najgorszy heee i widzę że zebrało się komuś na pół słówka, że gdzieś wdepnąłem i zbłądziłem  Otóż Accord to dupowóz który nabyłem już bardzo długi czas temu, który zajął miejsce poprzedniego, dość lichego (
 Otóż Accord to dupowóz który nabyłem już bardzo długi czas temu, który zajął miejsce poprzedniego, dość lichego (  ) dupowozu vel. "Licho nie śpi". N/t Accorda mogę jedynie stwierdzić że vtec wcale nie gania tak dobrze jak go chwalą, bynajmniej dla mnie. Mój golf też jakiś czas temu pojechał do ludzi w seryjnym stanie, z gratów zostały mi jedynie recaro do mk4, koła z oponami oraz hokej GTI, wiec jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Tym samym, miejsce w garażu na zimę zostało dla Hondy, jeśli chodzi o następcę golfa to trudno wyczuć, bo sam nie wiem co mi w głowie siedzi... znaczy powiem szczerze... motor to można mieć równolegle do zabawki na 4 kółkach, więc jedno nie skreśla drugiego
 ) dupowozu vel. "Licho nie śpi". N/t Accorda mogę jedynie stwierdzić że vtec wcale nie gania tak dobrze jak go chwalą, bynajmniej dla mnie. Mój golf też jakiś czas temu pojechał do ludzi w seryjnym stanie, z gratów zostały mi jedynie recaro do mk4, koła z oponami oraz hokej GTI, wiec jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na PW. Tym samym, miejsce w garażu na zimę zostało dla Hondy, jeśli chodzi o następcę golfa to trudno wyczuć, bo sam nie wiem co mi w głowie siedzi... znaczy powiem szczerze... motor to można mieć równolegle do zabawki na 4 kółkach, więc jedno nie skreśla drugiego  na Subaru mnie nie stać (albo może bardziej na jego utrzymanie), a wybór już chyba wstępnie padł na pewnego vag-a ale narazie o tym nie chce nigdzie pisać, bo szczęście to ja mam takie że jak coś powiem to nigdy nic nie wypali
 na Subaru mnie nie stać (albo może bardziej na jego utrzymanie), a wybór już chyba wstępnie padł na pewnego vag-a ale narazie o tym nie chce nigdzie pisać, bo szczęście to ja mam takie że jak coś powiem to nigdy nic nie wypali   powiem jedynie tylko tyle, co da bardzo wiele i już na wstępie skreślę kilka aut o których myślicie, że niestety ale tego auta nigdy nie było w quattro i najbardziej mnie to niestety boli
 powiem jedynie tylko tyle, co da bardzo wiele i już na wstępie skreślę kilka aut o których myślicie, że niestety ale tego auta nigdy nie było w quattro i najbardziej mnie to niestety boli   myślę że i tak już za dużo powiedziałem n/t własnej prywatności
  myślę że i tak już za dużo powiedziałem n/t własnej prywatności   tak więc do rzeczy, narazie muszę się z zakupem wstrzymać do wiosny, okolic marca/kwietnia dokładnie (nie jest to spowodowane tym że Honda musi mieć dach nad lakierem
  tak więc do rzeczy, narazie muszę się z zakupem wstrzymać do wiosny, okolic marca/kwietnia dokładnie (nie jest to spowodowane tym że Honda musi mieć dach nad lakierem  ), mam nadzieję że uda mi się coś godnego uwagi wypatrzeć za kilka miesięcy. A teraz przepraszam za off top na mój temat, myślę że raz a dobitnie wystarczy żeby mój supcio kuliga
 ), mam nadzieję że uda mi się coś godnego uwagi wypatrzeć za kilka miesięcy. A teraz przepraszam za off top na mój temat, myślę że raz a dobitnie wystarczy żeby mój supcio kuliga   nie rozpuszczał na mój temat plot
 nie rozpuszczał na mój temat plot  

tak więc,
Baran do roboty
bo szczury biegają po garażu i po kanale węże grasują
 po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar
 po malowaniu pójdzie z górki, tak wiec głowa do góry bo jak narazie w dobrą stronę to wszystko zmierza i chcę wreszcie zobaczyć jak Baran wiezie do domu jakiś puchar  aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27
 aaaa i zmień opis tematu jakoś - nowy kolor s.27   bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki
 bo za każdym razem jak patrzę to mam wrażenie jakby to samochód zmienił kolor a nie koła i dodatki  
					Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2012 02:49 przez POOREK, łącznie zmieniany 1 raz.

była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
						jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Poorek, VTEC  . I zależy jaki silnik wybrałeś B-seria czy H-seria robią robotę
. I zależy jaki silnik wybrałeś B-seria czy H-seria robią robotę  .
.

. I zależy jaki silnik wybrałeś B-seria czy H-seria robią robotę
. I zależy jaki silnik wybrałeś B-seria czy H-seria robią robotę  .
.- MlodyR1
- USA maniak 
Baran widze idziesz pełna parą gratów cała sterta jak poskładasz bedzie piekny ale i też widze kilka takich samych aspektów jak w moim 
powodzenia i oby tak dalej

powodzenia i oby tak dalej

Mój kochany vw http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=446434" onclick="window.open(this.href);return false;
Przyda się odkop, cieplej się zrobiło to i prace zaczęły się   

Stelaże pod fotele już przyspawane są, siedzenia były przykręcone i siedzi się wygodnie.

Przymiarka fotela z pasami 

Pasa punktowe są, siedzenia kubełkowe też, więc czegoś brakuje hmmmm może klatki ??
Klatki nie będzie, ALE ale będzie pół-klatka 

przymiarka rurki głównej:

Będzie więcej czasu to się skończy rurkę, teraz prace idą nad czymś innym, a dokładnie nad komorą silnika, zdjęcia będą wkrótce

Stelaże pod fotele już przyspawane są, siedzenia były przykręcone i siedzi się wygodnie.

Przymiarka fotela z pasami

Pasa punktowe są, siedzenia kubełkowe też, więc czegoś brakuje hmmmm może klatki ??
Klatki nie będzie, ALE ale będzie pół-klatka

przymiarka rurki głównej:

Będzie więcej czasu to się skończy rurkę, teraz prace idą nad czymś innym, a dokładnie nad komorą silnika, zdjęcia będą wkrótce

Witam, no widze że prace idą do przodu  

Moje vwozidło  viewtopic.php?f=88&t=443342
Pięknie się dzieje   

Będzie grube Jahre oj będzie 

Masz zamiar wyjechać w tym sezonie czy dopiero na kolejny?
Pozdrawiam!

Będzie grube Jahre oj będzie

Masz zamiar wyjechać w tym sezonie czy dopiero na kolejny?
Pozdrawiam!
Moje Mk4 VR5 .:R23 & 25TH Mix:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=558583" onclick="window.open(this.href);return false;

Baran w klatce   hehe widzę, że się ruszyło i dobrze pomagier na foto się załapał działajcie chłopaki działajcie
 hehe widzę, że się ruszyło i dobrze pomagier na foto się załapał działajcie chłopaki działajcie  

hehe widzę, że się ruszyło i dobrze pomagier na foto się załapał działajcie chłopaki działajcie
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kozak   

Siedzenia i kolor felg i ogółem cały samochód bardzoo fajne

Siedzenia i kolor felg i ogółem cały samochód bardzoo fajne

Dawne mk3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=511391" onclick="window.open(this.href);return false; 

- andrzej007
- Gadatliwa bestia 
Baran.,  powiedz od czego masz te taborety???

Moje vwozidło  viewtopic.php?f=88&t=443342
Dziękuje za miłe słowa motywujące do pracy   

Prace idą dalej i kolejne zdjęcia z akcji spawania komory :

Raczej zostawię to w tajemnicy żeby później nie było co drugiej golfinie takichrolek4 pisze:Baran., powiedz od czego masz te taborety???

Prace idą dalej i kolejne zdjęcia z akcji spawania komory :

Jest godnie ... Fotele są kozaczne  

Mógłbyś powiedzieć z jakich rur spawasz rollbara ?

Mógłbyś powiedzieć z jakich rur spawasz rollbara ?