Jak naprawialiśmy z kolegą wydawało nam się, że przy zamku brakuje jakiejś części. Mógłby ktoś z Was, zrobić zdjęcie tego zamka, chodzi o ten "dzyndzel" który blokuje klapkę
 Jak naprawialiśmy z kolegą wydawało nam się, że przy zamku brakuje jakiejś części. Mógłby ktoś z Was, zrobić zdjęcie tego zamka, chodzi o ten "dzyndzel" który blokuje klapkę  
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

musisz sciagnac ta welurowa tapicerke ze slupka tam pod nia bedzie silownik klapki, pozagladaj co jest nie tak napewno sobie z tym poradzisz.
 musisz sciagnac ta welurowa tapicerke ze slupka tam pod nia bedzie silownik klapki, pozagladaj co jest nie tak napewno sobie z tym poradzisz.U mnie było tak samo, włóż klucz między klapkę a uszczelkę, wciśnij przycisk w samochodzie. Klucze spadną, klapka się otworzy, albo poproś kolegę, żeby podwadzał palcami klapkę jak będziesz wciskał guzik. Pewnie pękła Ci ta sprężynka jak u mnie.asik pisze:chlopaki pomóżcie-
mam problem z tą klapką wlewu paliwa- naciskam guzik, niby słychać, że otwiera a klapka tak naprawdę nie odskakuje...
podobno mozna to jakos otworzyc od strony bagażnika tylko zdemontowałam prawy boczek i nic tam nie widze, co by moglo pomoc w dojsciu do problemu... pewnie jest na to jakis "myk". wie kto jaki??? HELP

Zrobiłem tą "sprężynkę" ze szpachelki
 Zrobiłem tą "sprężynkę" ze szpachelki  Póki co działa
 Póki co działa 

jakies foto podglądowe moze?... będę wdziecznaPawelek19 pisze:Pewnie pękła Ci ta sprężynka jak u mnie.
co do foty to niewiele da.. moją "sprężynkę" przewierciłem i przymocowałem ją do śruby od klapki. Dogiąć musisz w kształt litery V tak, żeby się mieściłapavwloo84 pisze:Pomyslowomusze u siebie tez ogarnac ten temat.moze jakies foto podeslesz
 jak nie będziesz wiedział jak to najwyżej jutro cyknę fote
 jak nie będziesz wiedział jak to najwyżej jutro cyknę fote 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości