Z góry dziękuję za pomoc

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Z tym zamkiem to jest tak, że jak w stacyjce siedzi kluczyk to po zamknięciu samochodu od środka tylne drzwi powinny się zamknąć tylko na moment i od razu otworzyć. Ale chyba dwoje drzwi powinno się tak zachować. Jeżeli tylko jedne u Ciebie odbijają to domyślam się, że w momencie zamykania samochodu kluczyka w stacyjce nie masz a więc jest tak jak napisał jeryk10.Najtmar pisze: po chwili tylne lewe drzwi odbija z powrotem i są otwarte
arek607 pisze:
Z tym zamkiem to jest tak, że jak w stacyjce siedzi kluczyk to po zamknięciu samochodu od środka tylne drzwi powinny się zamknąć tylko na moment i od razu otworzyć. Ale chyba dwoje drzwi powinno się tak zachować. Jeżeli tylko jedne u Ciebie odbijają to domyślam się, że w momencie zamykania samochodu kluczyka w stacyjce nie masz a więc jest tak jak napisał jeryk10.
No u mnie jest tak, że jak nie ma kluczyka w stacyjce to po zamknięciu na panelu odbija lewy tył i tak nie powinno być, (wina mikrostyka). Ale jak jest zapłon włączony to odbija mi cały tył i nie jest tak tylko u mnie bo czytałem na różnych forach że właśnie tak powinno być.Waqa pisze:co to za wizja z tym kluczykiem w stacyjce
to jak wtedy zamknąć tył ??arek607 pisze:No u mnie jest tak, że jak nie ma kluczyka w stacyjce to po zamknięciu na panelu odbija lewy tył i tak nie powinno być, (wina mikrostyka). Ale jak jest zapłon włączony to odbija mi cały tył i nie jest tak tylko u mnie bo czytałem na różnych forach że właśnie tak powinno być.
jesteś w błędzie. tak nie powinno być.arek607 pisze: nie jest tak tylko u mnie bo czytałem na różnych forach że właśnie tak powinno być.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości