kasowanie inspekcji
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kasowanie inspekcji
Witam ,temat był poruszany ale do tej pory nie wiem do końca czy da radę to zrobić , mianowicie posiadam Golfa VI z 2010 roku 2.0 TDI 140 koni , i wyświetliło mi się ''service now '' , pytanie czy da radę to ręcznie skasować , nie mam sterowania w kierownicy, jest pełny wyświetlacz MFD , czy komuś się udało ?? czy tylko kabel wchodzi w grę ???
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
kasowanie inspekcji
Tu znalazlem cos na temat kasowania: " onclick="window.open(this.href);return false; ale skoro wywalilo check tzn ze cos jest nie tak wiec lepiej podlacz pod kompa i sprawdz bo jezeli to cos powaznego i postepujacego (ze tak powiem) to po co narazac sie na niepotrzebne wydatki przez wlasne niedopatrzenie.
kasowanie inspekcji
Tak , ale ten link z youtube jest do pół komputera ,już go widziałem , ja mam pełny , próbowałem kasować i nie idzie , może być tak że po prostu można tylko kablem ???
Re: kasowanie inspekcji
Witam , już wiem , i dla wszystkich kto ma golfa , Tiguana , Passata po 2008 roku i nie ma sterowania w kierownicy , trzeba włączyć zapłon i nacisnąć i przytrzymać przycisk od komputera ( tym co się przełączna spalanie itp ) , i wtedy wchodzi się we wszystkie funkcje , można zmienić język , ustawić inspekcję , wszystko to co po podłączeniu kompa
. Działajcie naprawdę działa