Witam serdecznie dzisiaj w bora wariant przy otwartym bagażniku zamek sam się zamknął po zatrzaśnięciu klapy już nie otworzyłem bagażnika udało mi się od wewnątrz otworzyć klapę po zdjęciu poszycia sprawdziłem przelotki i kable są całe i teraz pojawił się problem nie mogę tych gum między klapa a budą wsadzić na plastikowy wystający element i najgorzej użyłem śrubokręta i pękł mi jeden ten plastik czy da się go kupić i pewnie żeby go wymienić trzeba przeciąć kable?bardziej martwię się tym że zepsułem plastik niż o zamek
dziękuje za odpowiedzi
zamek bagażnika bora kombi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nie - po zdemontowaniu wewnetrznych osłon w klapie (tam co lampa dodatkowa stop) wypinasz wtyczki i kable wyjmieszspecWROC pisze:i pewnie żeby go wymienić trzeba przeciąć kable?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

możliwe że nie od ręki tylko na zamówienie ale kupisz
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5

- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
Udało mi się dolne gumy założyć bo plastiki wypchnąć się udało po zdjęciu dolnej listwy ale górne plastiki nie mam pomysłu jak je zdjąć tam udało się założyć gumę od strony tylu auta i boki ale za cholerę nie da się jej założyć od strony przodu auta nie ma jak tam palcami tego założyć