Mały apdejt. Nastąpiła zmiana foteli na bardziej wypasione recaro, świeżo obszyte. Pompa wtryskowa zdemontowana do czyszczenia, ATSy po polerce rantów wróciły na dostawczaka, wszyscy idą w duże koła, też miałem plan na Porsche C2 ale odpuściłem i zostaną małe rolki. Zapowiada się że w tym sezonie opuści w końcu garaż. Jakieś tam foty z garażu:
nie chce nic mowic ale widzialem foto gdzie paka jest juz oprózniona z gratów po 4 czy tam 5 latach i smierdzialo mi wyjazdem z tym tygodniu o własnych siłach na ulice miasta
ps. tylko nic nie mowcie własicielowi ze o tym pisalem czekamy na foto
Na Caddy ABC... czyli absolutny brak czasu Byłem trochę zajęty poszukiwaniami VW dla mojej Kinguli, ale wczoraj poszukiwania zostały zakończone zakupem czarnego Polo 6n2 W Caddym zostąło wymienić akume, zarobić końcówki na przewodach bo już je powyginałem itd. Wydech i w sumie owinac instalacje do końca i można latać Do Rotha sie chyba wyrobie
Jakiś tam progress jest, na dobrą sprawe brakuje tylko wydechu i licznika z mk2 na jedną koche z diesla. Heble i układ paliwowy ogarnięte, walka będzie żeby zdążyć wstawić west ryja na rotga bo pas jeszcze w drodze. ;/ Ale mniej wiecej tak to będzie wyglądało: