[quote="golfmkiv"]Witam, kiedy mogę się spodziewać zamówienia nr: 8633.0001, bo nie wiem na kiedy zarezerwować termin u mechanika.[/quote]
Jednak potwierdzają się te wszystkie opinie z internetu, że przed zamówieniem super kontakt i wszystko OK, a po zamówieniu zero kontaktu i olewanie klienta ile razy można pisać i nie otrzymać odpowiedzi??
cześć
dostanę u Was pokrywę rozrządu do golfa IV 1.9 tdi arl? Numer części: 038103469AD
Pod tym numerem to występuje jako całość(pokrywa, uszczelka, śruby)?
[quote="golfmkiv"][quote="golfmkiv"]Witam, kiedy mogę się spodziewać zamówienia nr: 8633.0001, bo nie wiem na kiedy zarezerwować termin u mechanika.[/quote]
Jednak potwierdzają się te wszystkie opinie z internetu, że przed zamówieniem super kontakt i wszystko OK, a po zamówieniu zero kontaktu i olewanie klienta ile razy można pisać i nie otrzymać odpowiedzi??[/quote]
[quote="Mattpl"]cześć
dostanę u Was pokrywę rozrządu do golfa IV 1.9 tdi arl? Numer części: 038103469AD
Pod tym numerem to występuje jako całość(pokrywa, uszczelka, śruby)?[/quote]
Pod tym numerem jest pokrywa głowicy ( pokrywa, uszczelka i śruby, korek wlewu z uszczelką)
[quote="golfer_1984"][quote="Mattpl"]cześć
Pod tym numerem to występuje jako całość(pokrywa, uszczelka, śruby)?[/quote]
Pod tym numerem jest pokrywa głowicy ( pokrywa, uszczelka i śruby, korek wlewu z uszczelką)[/quote]