. Posiadam golfa 4 z silnikiem diesla 1.9. Przy prędkości między 50km/h a 100km/h z tyłu samochodu podczas jazdy coś huczy/buczy ciężko określić ten dźwięk
 . Posiadam golfa 4 z silnikiem diesla 1.9. Przy prędkości między 50km/h a 100km/h z tyłu samochodu podczas jazdy coś huczy/buczy ciężko określić ten dźwięk   . Dźwięk ustaje gdy dotykam pedału hamulca. Wiecie może co to może być? Z góry dzięki
 . Dźwięk ustaje gdy dotykam pedału hamulca. Wiecie może co to może być? Z góry dzięki  
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
 . Posiadam golfa 4 z silnikiem diesla 1.9. Przy prędkości między 50km/h a 100km/h z tyłu samochodu podczas jazdy coś huczy/buczy ciężko określić ten dźwięk
 . Posiadam golfa 4 z silnikiem diesla 1.9. Przy prędkości między 50km/h a 100km/h z tyłu samochodu podczas jazdy coś huczy/buczy ciężko określić ten dźwięk   . Dźwięk ustaje gdy dotykam pedału hamulca. Wiecie może co to może być? Z góry dzięki
 . Dźwięk ustaje gdy dotykam pedału hamulca. Wiecie może co to może być? Z góry dzięki  
łożysko piasty - pytanie - lewe czy prawe - podnosisz tył i szarpiesz za koło - jedno z nich wg mnie będzie miało wyczuwalny luz skoro można wykosić dźwięk hamulcemkonkus16 pisze: Dźwięk ustaje gdy dotykam pedału hamulca. Wiecie może co to może być?
 , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabriokonkus16 pisze:Zdecydowanie jest to prawe tylne koło.
 wymieniłem opony i wszystko git
  wymieniłem opony i wszystko git   . Dziękuję za porady
  . Dziękuję za poradyUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości