Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Hmmmm , jak to się mówi " było bum będzie tjun "
Zderzak będzie lutowany , więc narazie zdjęcia bez niego , pacjent to Vento 1.9 1Z , IC Renault Laguna II 1.9 dci . Jeszcze myślę , jak odblokować " belkę " -> zasłania trochę IC , nie wiem jeszcze czy wyciąć czy nawiercić .
Zderzak będzie lutowany , więc narazie zdjęcia bez niego , pacjent to Vento 1.9 1Z , IC Renault Laguna II 1.9 dci . Jeszcze myślę , jak odblokować " belkę " -> zasłania trochę IC , nie wiem jeszcze czy wyciąć czy nawiercić .
Hej
pokombinowałem dziś trochę miałem zmieniać na ori czerwonego węża ale udało mi się zyskać trochę miejsca tak to teraz wygląda
na drodze
podniesione
Silikony jakich użyłem idąc od turbo to 90* 45* 45* prosta rurka i 90* do fmic
teraz trzeba trochę pojeździć i poobserwować czy nie obciera
pokombinowałem dziś trochę miałem zmieniać na ori czerwonego węża ale udało mi się zyskać trochę miejsca tak to teraz wygląda
na drodze
podniesione
Silikony jakich użyłem idąc od turbo to 90* 45* 45* prosta rurka i 90* do fmic
teraz trzeba trochę pojeździć i poobserwować czy nie obciera
MOJA OBECNA BESTIA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=561959" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam jak dobieracie orurowanie do mk4 bierzecie jakies gotowe zestawy i potem kombinujecie?
- trzeci5
- Forum Master
Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd
mam na zbyciu górny odcinek który sięga od egr i kończy się poniżej lewej podłużnicy ,swego czasu robiłem orurowania i od tamtego czasu został ten góry odcinek po prost ktoś zamówił i nie odebrał i dlatego przestałem robić wysyłkowoKoniu18 pisze:Witam jak dobieracie orurowanie do mk4 bierzecie jakies gotowe zestawy i potem kombinujecie?
trzeci5, bierz wcześniej zapłatę zanim się weźmiesz za robotę
Wysyłkowo cały dolot pod gtb tj. 3 odcinki robi fmotors, póki co 1 osoba mi potwierdziła, że zamówiła, zamontowane na aucie i wszystko pasuje. Cenowo też fajnie to wychodzi.
Wysyłkowo cały dolot pod gtb tj. 3 odcinki robi fmotors, póki co 1 osoba mi potwierdziła, że zamówiła, zamontowane na aucie i wszystko pasuje. Cenowo też fajnie to wychodzi.
GTB...
- trzeci5
- Forum Master
tak trzeba by było robić,bo każdy chce wymyśla a potem cisza odwidziało się,teraz robię tylko jak auto stoi u mnie w garażu,przynajmniej jest pewność że kasę dostanę-michau- pisze:trzeci5, bierz wcześniej zapłatę zanim się weźmiesz za robotę
-
- Nowicjusz
- Auto: bmw
- Kontakt:
Witam,ktoś ma może do sprzedania zestaw fmic do 1.9 tdi vp? auto to seat toledo 2 90 km alh zestawy z golfa podchodzą? mamy chyba te same przody
Ostatnio zmieniony ndz sty 08, 2017 20:18 przez organiser, łącznie zmieniany 1 raz.
Pisz do Fodor'a z forum. Spawa dolot i wysyła.
GTB...
-
- Nowicjusz
- Auto: bmw
- Kontakt:
panowie doradźcie z wymiarem fmica, 550x140x65 czy 550x180x65? moc planowana 200-220 km , chodzi mi głównie o lato jak to będzie chłodzić w upały
Spoko z zapasem. Ja mam jakis z opla dostawczego i mam chyba 600 x 200x35 i spokojnie ogarnia robote. Temp w dolocie nigdy nie byla wyzsza jak okolo 60 stopni.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd
Cześć. Zakładał ktoś IC 600*300*76 pod seryjny zderzak ?? Pytam bo mam taki u siebie i nie mogę go upchnąć. Pas pocięty, zderzak również...
Bezsensownie wielki ic. Starczyłby 10mm. Zostaje Ci do założenia napompowany tuningowe zderzak z laminatu.
pvdzi23, cofałeś na dole chłodnice? Jest w temacie porada jak to zrobić.
Pod seryjny zderzak ciężko będzie to upchnąć.
Masz dokoksowanego ajma? Program czy coś więcej?
Jeśli sam program to styknie 550x140x65.
Pod seryjny zderzak ciężko będzie to upchnąć.
Masz dokoksowanego ajma? Program czy coś więcej?
Jeśli sam program to styknie 550x140x65.
GTB...