o tak takKubus20 pisze:Lanzar Max 12 bo trzęsie budą

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Poza tym wymagan nie mam niesamowitych co do jakosci... a lubie jak mnie trzesie razem z fotelem czasami....
 Poza tym wymagan nie mam niesamowitych co do jakosci... a lubie jak mnie trzesie razem z fotelem czasami....
 Mysle ze roznie sie od drsa tym ze nie lupe bez przerwy bo w czasie jazdy samochodem to slucham dosc ciho muzyki i przwaznie radia... czasami jak chce 'poszalec' to glosniej daje (tylko mnie nie wysmiewac ze mam za malo lat zeby tak mowic ale dosc duzo jezdze autem jak na osobe bez prawka).. Tobie zalezy na jakosci mi zalezy na masazu plecow... jak powiedziales: 'co kto lubi'
 Mysle ze roznie sie od drsa tym ze nie lupe bez przerwy bo w czasie jazdy samochodem to slucham dosc ciho muzyki i przwaznie radia... czasami jak chce 'poszalec' to glosniej daje (tylko mnie nie wysmiewac ze mam za malo lat zeby tak mowic ale dosc duzo jezdze autem jak na osobe bez prawka).. Tobie zalezy na jakosci mi zalezy na masazu plecow... jak powiedziales: 'co kto lubi' 

no niestety nie mam mozliwosci nic podlaczyc... Sporo wage odgrywaja tez wzgledy wizualne... 30zm lepiej troche sie przezntuje niz 25...ditomek pisze:zdziwiłbyś się jak mało trzeba watów wpompować do nawet taniego głosnika 25 cm żeby trześły sie lusterka i fotele w samochodzie.
Wcale nie ptrzeba do tego pieca.
Wystarczy odpowiednia czestotliwość i zaczyna sie piekło w samochodzie.
Jak masz możliwośc to podłącz do systemu audio w samochodzie generator. naljepiej posłuzyć sie prostym programikiem (pare kB) i laptopem.
Bardzo duzo żeczy możesz sobie wtedy uzmysłowić o instalacji. To co mogło wydawać sie poprawne w takich warunkach pokazuje wszelkie braki jak na talerzu.
aaaa... niepotrzebnie się rozpisuje
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości