M-TDI w mkII syncro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Trochim
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
przy silniku zostało jeszcze dorobienie orurowania ic oraz dokończenie mocowania samego intercoolera i jakies tam drobnostki. Problemy z półoskami zakończone, powymieniałem wszystko tak jak ma Ventil w swoim samochodzie. Jeszcze zabardzo nie wiem czy bedzie możliwość ustawienia odpowiedniego kąta pochylenia koła
najwyzej bedzie zeźba przy połączeniu zwrotnica <--> amortyzator. auto wzbogaciło sie też o większe przednie hamulce 256 mm znane z gti 16V do tyłu natomiast powędrowały tarcze 239 mm. wydech się robi jest już go duza większość. Pozostało jeszcze poskładac środek w całość, podłączyć zegary (narazie bez obrotomierza) uporządkować komorę silnika, poprzykręcać światła, zderzaki i reszte plastyków, załatwić kwity w starostwie i przegląd no i to powinno być wszystko. A upiekrzanie zewnetrzne zostawiam sobie na kiedy indziej 
Nissan Patrol K160
- Trochim
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
wczoraj byłem na geometrii no i nie wiem czy się cieszyć bo wartość nalbliższa oryginałowi jaka dało się ustawić to - 2.20
dziwnie się jeszcze hamulce zachowują cały czas jak by były zapowietrzone ale mimo to abs działa jedak z hamowaniem to ma mało wspólnego
przez ten czas moja pompa miała sporo zmian
czasami wyciągałem ja po dwa razy na dzień z samochodu 
mam trochę mało czasu na dokańczanie, jeszcze jakaś uszczelka uznała że będzie przepuszczać wode do środka
coraz bliżej jednak do końca w sobote jadę zakupić alufelgi
oczywiście od rallye

dziwnie się jeszcze hamulce zachowują cały czas jak by były zapowietrzone ale mimo to abs działa jedak z hamowaniem to ma mało wspólnego
przez ten czas moja pompa miała sporo zmian
mam trochę mało czasu na dokańczanie, jeszcze jakaś uszczelka uznała że będzie przepuszczać wode do środka
coraz bliżej jednak do końca w sobote jadę zakupić alufelgi
oczywiście od rallye

Nissan Patrol K160
no to może jakaś phota by sie przydała
jestem ciekawy jak wygląda, bo sie wnerwie wezme namiot, pompe pod pache i przyjade na weekend 
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
rotflCinek pisze:no to może jakaś phota by sie przydałajestem ciekawy jak wygląda, bo sie wnerwie wezme namiot, pompe pod pache i przyjade na weekend
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
e tam gadasz jest na co ...Trochim pisze:nie ma na co patrzeć ot podrdzewiały golf mkII
gość w masce to Ty przyznaj się
a tak zapytam czy ten stół do pomp to Twój ? bo zrobił na mnie wrażenie i to nie małe
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
- Trochim
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
jak mój strupek wygląda to widać na fotce poniżej 
i jak widać nic ciekawego
jest jeszcze mały problem z hamulcami no i przednie springi od diesla muszę znaleźć bo usiadał maksymalnie a że oponki mają trochę wyższy profil niż powinny być to trze o nadkola :/
silnik pali na dotyk, pracuje jak czołg
obrotomierza nie mam a prędkościomierz głupoty pokazuje także narazie filmiku z jazdy nie ma co pokazywać. poszalałem sobie trochę na drogach niepublicznych co zresztą widać na zdjęciu 
i jak widać nic ciekawego
jest jeszcze mały problem z hamulcami no i przednie springi od diesla muszę znaleźć bo usiadał maksymalnie a że oponki mają trochę wyższy profil niż powinny być to trze o nadkola :/
silnik pali na dotyk, pracuje jak czołg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- vw_vandal
- Forum Master

- Kontakt:
No ja bym powiedział że jesteś mistrzemTrochim pisze:możecie teraz mówić do mnie miszczu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]