mam jeszcze dużo rzeczy do unieruchomienia żeby wszystko było gites
 mam jeszcze dużo rzeczy do unieruchomienia żeby wszystko było gites  a mat wygłuszajacych poszło już jakieś 9 kilogramów
 a mat wygłuszajacych poszło już jakieś 9 kilogramów  
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
 mam jeszcze dużo rzeczy do unieruchomienia żeby wszystko było gites
 mam jeszcze dużo rzeczy do unieruchomienia żeby wszystko było gites  a mat wygłuszajacych poszło już jakieś 9 kilogramów
 a mat wygłuszajacych poszło już jakieś 9 kilogramów  
 Po prostu zamontowałęm ze znajomym alarm i centralny zamek.  Dodatkowo zamontowałem radio na stałe
 Po prostu zamontowałęm ze znajomym alarm i centralny zamek.  Dodatkowo zamontowałem radio na stałe 

wiem że mata to podstawa bo musi być odpowiednia grubość i nie idzie jej uzyskać tylko natryskiem preparatu, zobaczymy jak finanse będą stalykamilt500 pisze:nie pryskaj niczym tylko poloz maty i tylko szczeliny czyms takim uzupelnijazizi pisze:chyba Ci golf obsiądzie od takiej ilości mat
co to za pasta wygłuszająca?? ja chce spryskać drzwi przednie w przyszłości czymś do wygłuszenia ale nie mozge coś znaleźć na necie takich preparatów a przecież są

). Dodałem zdjęcia boczka bo są w lepszej jakości niż poprzednie
 ). Dodałem zdjęcia boczka bo są w lepszej jakości niż poprzednie  W bagażniku położyłem podłogę, na której będą zamocowane wzmacniacze i zwrotnice ( na razie jakieś zwykłe potem będę kombinował jakieś lepsze
  W bagażniku położyłem podłogę, na której będą zamocowane wzmacniacze i zwrotnice ( na razie jakieś zwykłe potem będę kombinował jakieś lepsze  ) Przymowcowałem ją za pomocaą kontowników. Wstępnie rozłożyłem sprzet (co widać na zdjeciach ). Dużo czasu mi zajeło obliczanie wymiarów obudowy dla suba
 ) Przymowcowałem ją za pomocaą kontowników. Wstępnie rozłożyłem sprzet (co widać na zdjeciach ). Dużo czasu mi zajeło obliczanie wymiarów obudowy dla suba  Zreszta obliczenie widać na zdjęciach
 Zreszta obliczenie widać na zdjęciach 

całkiem sympatycznie
 całkiem sympatycznie  teraz tylko musze kupic maty żeby zakleic resztę dziur w drzwiach. Dołączam kolejne zdjęcia
 teraz tylko musze kupic maty żeby zakleic resztę dziur w drzwiach. Dołączam kolejne zdjęcia  Teraz tylko zbieram kasę na tweetery i na materiał do obicia drzwi.
 Teraz tylko zbieram kasę na tweetery i na materiał do obicia drzwi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości