nom moze siedziec w srodku,ale czego ty tam nalales bylo wogule czerwone 

:D:D,nie wiem co za gnoju zes nalal,ale moze wtryski albo pompa dostala w dupe i teraz ma juz slabe cisnienie,pzrez co wtryski leja i fura ciezko pali i kopci,a wtedy koszty naprawy troche ci wyniosa,bo to dziwne ,jak nalales normalnej zupy to powinno byc juz dobrze,a tego co ci to sopzredal to rozliczyl bym sie z nim dos brutalnie na twoim miejscu,a co do jazdy na opale to ja jezdze mk3 TDI leje  opal i auto chodzi bez zarzutu a przy silnych mrozach pali chyba jeszcze lepiej niz na ON,no i z opalu nie wytraca sie zadna parafina,juz trochje na tym pzrejechalem i jest ok,a mam kolesia ktory pracuje na stacji ktora sprzedaje opal i zawsze zalatwia mi po 1,50zł wiec jest zajebisty interes,a kolega bladik,nie ma diesla to niech sie nie wypowiada w ten sposob,jak ktos leje opal z dobrego zrudla to jeszcze nigdy nieslyszalem zeby cos mu sie stalo,ja tam jak mam juz mojego goferka 5 rok to na stacji tankowalem moze 4 razy 

:D:D jak juz musialem,a tak to albo ON z woja za 2 zł,albo opał za 1.50zł 

:D:D,i jest zajebiscie 

:D:D,a dla wiadomosci kolegi bladika to ON na stacji wcale nie jest taki tani,bo kosztuje nie wiele mniej od beny,a jak mi goferek pali srednio 4l/100km w trasie to dla mnie jest roznica jak mi wyjdzie za 100 kolometrow 6-8zł niz 14 czy 15 zł,mial bys diesla to moge sie zalozyc ze sam bys sie pokusil...pozdro...
Golf III GTI 20 JAHRE  AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D