ustawienie reflektorów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
ustawienie reflektorów
Witam, wymieniłem u siebie w mk 4 lampy na depo. Gdy świeca rzucają po bokach refleksy. Czy da sie to wyregulowac? Chce sie za to sam zabrac, nigdy tego nie robilem. Oczywiscie moge podjechac do serwisu i tam mi to zrobia ale chcialem sie czegos nowego nauczyc zwlaszcza ze swiatla bede jeszcze ustawial wieloktornie w przyszlosci. Dajcie jakies rady.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
ustawienie reflektorów
Świateł nie powinno ustawiać się na oko, używa się do tego specjalnego sprzętu...koszt takiej usługi to czasami 10-20zł a często darmowo ustawiają na stacjach diagnostycznych.
Ale jak już koniecznie chcesz sam to luknij obrazki niżej...zwróć uwagę na nagłówek - "prowizoryczne"

Ale jak już koniecznie chcesz sam to luknij obrazki niżej...zwróć uwagę na nagłówek - "prowizoryczne"

-
- Ma gadane
- Kontakt:
ustawienie reflektorów
ja dalem rade samemu.wieczorem podjechalem do sciany,stanalem tak mniej wiecej 10-15metrow od niej i sobie regulowalem i nie biezaco sprawdzalem.ale lepiej podjechac na stacje,wtedy beddzie idealnei.
- LordSpooky
- Użytkownik
- Kontakt:
ustawienie reflektorów
OK, a czy ktos ma swiatla depo do mk 4 z halogenem w srodku? Sa one dobrze ustawialne czy refleksy beda zawsze?
ustawienie reflektorów
Witaj ja mam w swoim MKIV Variant lampy Depo... tylko że to nie są halogeny tylko przeciwmgielne... i refleksów nie mam...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać...