Mam problem niemoge zlokalizowac stycznika od migaczy a padly mi migacze wlasnie(kontrolka od migaczy pali sie na zielono ciaglym swiatlem jak wciskam migacz)
bede wdzieczny za pomoc ktory to stycznik:

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dokladnie o to mi chodzilo podziekowal agralaagrala pisze:Kolega nic nie myli tylko sie pyta gdzie jest przekaznik kierunkowskazow a nie gdzie jest wlacznik awaryjnych.
To Wy nie czytacie ze zrozumieniem.
Wyciagaj po kolei przekazniki az zgasnie Ci kontrolka od migaczy - sprawdz na wszystkich przekaznikach bo moze byc przekaznik od styku X i wtedy przy 2 przekaznikach bedzie gasla..
Przerywacz ma 3 piny.
TAAAK?agrala pisze:Kolega nic nie myli tylko sie pyta gdzie jest przekaznik kierunkowskazow a nie gdzie jest wlacznik awaryjnych.
To Wy nie czytacie ze zrozumieniem.
qlimax pisze:bede wdzieczny za pomoc ktory to stycznik:
rolekvr6 pisze:Jak Ci się świeci cały czas na zielono i nie świecą kierunkowskazy to sprawdź włącznik od awaryjnych
- wynika z tego że nad bezpiecznikami jest kilka włączników świateł awaryjnych.qlimax pisze:No właśnie nie wiem który tak jak na foto nad bezpiecznikami jest ich kilka..
Przeczytaj uważnie....Lipek81 pisze:W golfie mk1 włącznik masz na desce rozdzielczej. Włącznik to coś, czym włącza się światłą awaryjne. Ty mylisz to ze stycznikiem (przekaźnikiem jak się domyślam).
tzw. przerywaczqlimax pisze:Jeszcze raz chodzi mi o stycznik( MIGACZY ) ten przekaznik (moze to trafniejsza nazwa) ktory sprawia ze migacze migaja![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości