Wycieraczki palą bezpiecznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. mam problem. wycieraczki działają jak trzeba, tylko ze jak przełącze na tryb przerywany to pali bezpiecznik nr11. i zmieniałem przekaźnik na inny nawet manetka inna i to samo. czego się tu złapać? bo jak nie to czeka mnie dalsze szukanie. a jak coś to stary typ instalacji. pozdraiwam.
Wypnij przekaźnik i zobacz czy wtedy też się spali, jeśli tak to będzie zwarcie między tym wąskim pinem w gnieździe przekaźnika a masą
MK3 ADZ->AGU
Re: Wycieraczki palą bezpiecznik
ssarna1 pisze:jeśli tak to będzie zwarcie między tym wąskim pinem w gnieździe przekaźnika a masą
MK3 ADZ->AGU
Sprawdź. Dzięki temu:
a) poznasz odpowiedź
b) przestaniesz marnować mój czas na pytania na które sam możesz znaleźć odpowiedź
(schemat instalacji z wyraźnie zaznaczoną ścieżką od manetki do przekaźnika i silniczka spryskiwaczy dostępny na forum i na drugim końcu pewnej popularnej wyszukiwarki)
a) poznasz odpowiedź
b) przestaniesz marnować mój czas na pytania na które sam możesz znaleźć odpowiedź

(schemat instalacji z wyraźnie zaznaczoną ścieżką od manetki do przekaźnika i silniczka spryskiwaczy dostępny na forum i na drugim końcu pewnej popularnej wyszukiwarki)
MK3 ADZ->AGU