1. Z pilota otwiera i zamyka wszystko ok ale po zamknięciu i próbie otwarcia ręcznie kluczykiem, otwierają się jedynie drzwi kierowcy, a alarm się nie rozbraja. Zamykanie kluczykiem też zamyka jedne drzwi...
2. Dostałem dwa piloty z 3-ema przyciskami. Po wciśnięciu przycisku od otwarcia zamka klapy - brak reakcji, co radzicie?
3. "ktoś" zrobił jakieś czary-mary i aby odpalić auto muszę przekręcić stacyjkę w pierwszą pozycję, włączyć ogrzewanie tylnej szyby (teraz zapalają się normalnie kontrolki) i mogę dopiero odpalać

4. Posiadam elektrycznie składane lusterka i o dziwo... nie działają. Przekręcam przełącznik w pozycję składania lusterek i nic się nie dzieję. Od czego zacząć?
Może ktoś poleci sensownego elektryka ze świętokrzyskiego lub podkarpackiego który pomoże uporać się z tymi kruczkami? Niby są to drobne sprawy, a przez moje pedantyczne podejście do sprawy wszystko psują.
Pozdrawiam, Adrian.
PS. Zapomniałem o jeszcze jednej sprawie. Gdy włączam ryglowanie drzwi z środka zamki lecą w dól i po chwili otwiera się ten od kierowcy i prawy tył. Pasażer i lewy tył pozostają zamknięte...